Esteu aquí

Més de 300 alcoholèmies el cap de setmana

La Policia Local registra 11 proves positives.

dilluns, 18 abril, 2005 - 11:14

Dins el programa de controls preventius d'alcoholèmia establerts conjuntament per Mossos d'Esquadra i les policies locals de Catalunya, la Policia Local del Prat ha efectuat aquest cap de setmana passat un total de 309 proves d'alcoholèmia, amb el resultat d'11 proves positives.

Totes les proves positives van ser denunciades administrativament, ja que cap d'elles va considerar-se un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit en no presentar el conductor la simptomatologia i la quantia d'alcohol en sang suficient per ser considerada infracció penal.

Els controls d'alcoholèmia continuaran sent, durant l'any 2005, una de les prioritats en la lluita contra l'accidentalitat, així com el control de la velocitat i la utilització dels mecanismes de seguretat passiva (cinturó de seguretat del conductor i ocupants del vehicle, mecanismes de retenció infantil i el casc homologat en les motos).

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...