Esteu aquí

Més de 150 persones participen a l’enquesta de valoració de la Festa Major 2010

Són un 50% més de respostes que l’any anterior.

dimarts, 26 octubre, 2010 - 15:30

L’enquesta ha estat a disposició de tots els internautes mitjançant la pàgina Consensus i s'han recollit les opinions i suggeriments de 156 persones, un 50% més de respostes que l'any anterior.

Com a resum dels resultats destaca que les activitats en que han participat la majoria dels i les enquestades són les musicals (un 29% de les respostes) i els actes de cultura tradicional (un 28% de les respostes). Els percentatges en aquestes valoracions són similars als de l'any anterior.

Les Músiques al Parc i el concert de Juan Perro i La cabra mecànica (activitats musicals), el Pratifoc (activitat de cultura tradicional), la Cirquera (teatre i circ) i l'espectacle pirotècnic són les activitats més valorades pels participants de l'enquesta.

El programa de mà es mostra com l'element més utilitzat per a informar-se sobre les activitats de la Festa Major (amb un 34%), entrant en força les xarxes socials com a element de comunicació, amb un 20%. En aquest sentit, les eines 2.0 de la festa major són conegudes per un 79% dels participants de l’enquesta i destaca la pàgina de festa major, amb un 41% de les respostes, doblant-se gairebé el coneixement de la resta d'eines per part de la població.

El coneixement de les versions de la sardana realitzada per músics locals, manté els seus nivells per part dels enquestats amb el 52%. Respecte als mocadors i banderes, el 81% valoren positivament que es posin a disposició de la ciutadania, tot i que el repartiment es valora com a negatiu en el 65% dels casos (percentatges inferiors a l'any anterior).

El perfil dels participants a l'enquesta s'equilibra amb 49% tant de dones com d'homes. En relació a les edats, un 67% de les respostes són de persones entre 21 i 40 anys (amb un 50% de resposta de cada interval de 10 anys). 


 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 juliol, 2020 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja és excel·lent per al bany, segons la darrera analítica

L'Ajuntament ha establert a la platja totes les mesures necessàries per...

divendres, 3 juliol, 2020 - 12:30

Agents per a la convivència expliquen les mesures de seguretat sanitària als espais públics

Contacten amb la població als indrets més concorreguts de la ciutat per...

divendres, 3 juliol, 2020 - 11:15

Donacions de sang prèvia reserva

Després d'uns mesos sense fer-se'n, tornen el dilluns i el dimecres 6 i 8 de...