Esteu aquí

Més de 150 persones participen a l’enquesta de valoració de la Festa Major 2010

Són un 50% més de respostes que l’any anterior.

dimarts, 26 octubre, 2010 - 15:30

L’enquesta ha estat a disposició de tots els internautes mitjançant la pàgina Consensus i s'han recollit les opinions i suggeriments de 156 persones, un 50% més de respostes que l'any anterior.

Com a resum dels resultats destaca que les activitats en que han participat la majoria dels i les enquestades són les musicals (un 29% de les respostes) i els actes de cultura tradicional (un 28% de les respostes). Els percentatges en aquestes valoracions són similars als de l'any anterior.

Les Músiques al Parc i el concert de Juan Perro i La cabra mecànica (activitats musicals), el Pratifoc (activitat de cultura tradicional), la Cirquera (teatre i circ) i l'espectacle pirotècnic són les activitats més valorades pels participants de l'enquesta.

El programa de mà es mostra com l'element més utilitzat per a informar-se sobre les activitats de la Festa Major (amb un 34%), entrant en força les xarxes socials com a element de comunicació, amb un 20%. En aquest sentit, les eines 2.0 de la festa major són conegudes per un 79% dels participants de l’enquesta i destaca la pàgina de festa major, amb un 41% de les respostes, doblant-se gairebé el coneixement de la resta d'eines per part de la població.

El coneixement de les versions de la sardana realitzada per músics locals, manté els seus nivells per part dels enquestats amb el 52%. Respecte als mocadors i banderes, el 81% valoren positivament que es posin a disposició de la ciutadania, tot i que el repartiment es valora com a negatiu en el 65% dels casos (percentatges inferiors a l'any anterior).

El perfil dels participants a l'enquesta s'equilibra amb 49% tant de dones com d'homes. En relació a les edats, un 67% de les respostes són de persones entre 21 i 40 anys (amb un 50% de resposta de cada interval de 10 anys). 


 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 6 desembre, 2019 - 11:30

La valoració ciutadana de la convivència al Prat supera la mitjana metropolitana

En el seu primer any de funcionament, el Servei de Bon Veïnatge i Convivència...

dijous, 5 desembre, 2019 - 11:45

La Fundació Espigoladors rep el Premi Voluntariat 2019 de la Generalitat

L'entitat pratenca es dedica a aprofitar aliments que queden als camps...
Celebrem els 50 anys de Biblioteca

dijous, 5 desembre, 2019 - 11:45

La Biblioteca Antonio Martín celebra els 50 anys

Activitats de commemoració del 20 de desembre al 18 de gener