Esteu aquí

Més cures i plaer, menys culpa i estigma

En la sexualitat, amb i sense COVID, la millor protecció és la comunicació

SISA_394_x_386.jpg

dijous, 16 juliol, 2020 - 12:00

En aquest temps de pandèmia hem rebut molta informació que ha generat por i incertesa en relació als comportaments que podem tenir. En l’esfera de la sexualitat, la por no és una bona aliada, ho és la negociació, el pacte i la comunicació, que ajuden a tenir una vida més plena i plaentera. Amb la COVID-19 i sense, la campanya que podeu trobar a kitdelplaer.org ens convida a reflexionar en quins poden ser els diferents factors que ens dificulten accedir a una vida amb salut, alguns dels diferents eixos d’opressió: el gènere, l’ètnia, el nivell socioeconòmic... Tot i que la via principal de contagi de la COVID és a través de la saliva no és considera una ITS (infecció de transmissió sexual).

Ens agrada relacionar-nos, com a éssers socials que som. En la sexualitat, parlar d’allò que ens agrada fer, quins jocs ens estimulen, és la millor forma de tenir-ne cura de nosaltres i de les persones amb què ens relacionem.

SISA

Si en algun moment sents incomoditat, penses que estàs en una relació asimètrica en quant a les teves relacions i afectives, el SISA és un servei gratuït on obertament i amb confiança (i de forma confidencial i gratuïta) hi pots parlar. Et pots adreçar per whatsapp 696930255 o adreça electrònica sisa@joves.prat.cat També us recomanem fer una ullada a tota la campanya  Contagiem-nos de pensament crític . 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 1 març, 2024 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia de la Prescripció Social amb un acte al Cèntric

L’acte comptarà amb testimonis de la comunitat i la participació de...
Dia Internacional de les Dones

dijous, 29 febrer, 2024 - 22:00

L'Ajuntament se suma a la declaració del Consell de Dones del Prat amb motiu del 8-M

El text, que ha rebut el suport del plenari municipal, reivindica la...

dijous, 29 febrer, 2024 - 09:00

Teixit En Femení per celebrar i reivindicar el 8 de març al Ribera

Al Centre Cívic s'ofereix una programació especial en el context del Dia...