Esteu aquí

Més cures i plaer, menys culpa i estigma

En la sexualitat, amb i sense COVID, la millor protecció és la comunicació

SISA_394_x_386.jpg

dijous, 16 juliol, 2020 - 12:00

En aquest temps de pandèmia hem rebut molta informació que ha generat por i incertesa en relació als comportaments que podem tenir. En l’esfera de la sexualitat, la por no és una bona aliada, ho és la negociació, el pacte i la comunicació, que ajuden a tenir una vida més plena i plaentera. Amb la COVID-19 i sense, la campanya que podeu trobar a kitdelplaer.org ens convida a reflexionar en quins poden ser els diferents factors que ens dificulten accedir a una vida amb salut, alguns dels diferents eixos d’opressió: el gènere, l’ètnia, el nivell socioeconòmic... Tot i que la via principal de contagi de la COVID és a través de la saliva no és considera una ITS (infecció de transmissió sexual).

Ens agrada relacionar-nos, com a éssers socials que som. En la sexualitat, parlar d’allò que ens agrada fer, quins jocs ens estimulen, és la millor forma de tenir-ne cura de nosaltres i de les persones amb què ens relacionem.

SISA

Si en algun moment sents incomoditat, penses que estàs en una relació asimètrica en quant a les teves relacions i afectives, el SISA és un servei gratuït on obertament i amb confiança (i de forma confidencial i gratuïta) hi pots parlar. Et pots adreçar per whatsapp 696930255 o adreça electrònica sisa@joves.prat.cat També us recomanem fer una ullada a tota la campanya  Contagiem-nos de pensament crític . 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 15:15

Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

Com cada any, al mes de setembre es realitza la Trobada de Dones. Un espai de retrobament després de l’estiu, que representa l’inici dels curs feminista al municipi. ...

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...