Esteu aquí

Més cures i plaer, menys culpa i estigma

En la sexualitat, amb i sense COVID, la millor protecció és la comunicació

SISA_394_x_386.jpg

dijous, 16 juliol, 2020 - 12:00

En aquest temps de pandèmia hem rebut molta informació que ha generat por i incertesa en relació als comportaments que podem tenir. En l’esfera de la sexualitat, la por no és una bona aliada, ho és la negociació, el pacte i la comunicació, que ajuden a tenir una vida més plena i plaentera. Amb la COVID-19 i sense, la campanya que podeu trobar a kitdelplaer.org ens convida a reflexionar en quins poden ser els diferents factors que ens dificulten accedir a una vida amb salut, alguns dels diferents eixos d’opressió: el gènere, l’ètnia, el nivell socioeconòmic... Tot i que la via principal de contagi de la COVID és a través de la saliva no és considera una ITS (infecció de transmissió sexual).

Ens agrada relacionar-nos, com a éssers socials que som. En la sexualitat, parlar d’allò que ens agrada fer, quins jocs ens estimulen, és la millor forma de tenir-ne cura de nosaltres i de les persones amb què ens relacionem.

SISA

Si en algun moment sents incomoditat, penses que estàs en una relació asimètrica en quant a les teves relacions i afectives, el SISA és un servei gratuït on obertament i amb confiança (i de forma confidencial i gratuïta) hi pots parlar. Et pots adreçar per whatsapp 696930255 o adreça electrònica sisa@joves.prat.cat També us recomanem fer una ullada a tota la campanya  Contagiem-nos de pensament crític . 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 3 agost, 2020 - 10:30

Aquest estiu l'Ajuntament visitarà les piscines d'ús públic del Prat que inclouen centres esportius i hotels

El seguiment inclou la revisió de les mesures de prevenció i higiene en el...

divendres, 31 juliol, 2020 - 13:00

Agents cívics nocturns treballaran pel compliment de les normes de prevenció de la COVID-19

També vetllaran per la bona convivència i civisme als espais públics durant...

divendres, 31 juliol, 2020 - 12:30

L'Ajuntament ja ha atorgat els primers 54.000 € d'ajuts a comerços que pateixen la crisi de la COVID-19

Són ajudes per facilitar que els establiments de la ciutat puguin reobrir o...