Esteu aquí

Més control policial dels actes incívics

La Policia Local del Prat fa una campanya intensiva per garantir el bon ús dels espais públics.

dimecres, 6 abril, 2005 - 12:42

La Policia Local del Prat controlarà intesament els usos dels espais públics de la ciutat a través d'una campanya específica que durarà del 6 al 20 d'abril.

Els carrers, les places i els jardins de la nostra ciutat són objecte, a vegades, d'actituds poc cíviques d'una minoria de ciutadans que alteren la normal convivència de la resta, creant molèsties, produint danys o, simplement, utilitzant incorrectament aquests espais.

És per això que, durant els dies de duració de la campanya, serà prioritat dels agents policials el control d'aquests llocs per intentar detectar i corregir aquestes infraccions.

Principalment es controlarà: els grafits, l'abandó de mobles i trastos vells a la via pública, el mal ús dels espais públics per part dels propietaris dels gossos i els seus animals, l'ús incorrecte del mobiliari urbà, la col·locació sense autorització i/o en llocs no autoritzats de publicitat, i l'alteració del descans veïnal.

El passat més de gener ja es va dur a terme una altra campanya d'aqeust tipus, però la Policia Local ha cregut adient incidir novament en aquest tipus de control, en benefici de la majoria dels ciutadans i ciutadanes del Prat.

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...