Esteu aquí

Meló_Dia a la festa Major 2019

dijous, 12 setembre, 2019 - 17:30

De la mateixa manera que la fira la relacionem amb “el Látigo” o el “Perrito piloto”, els matins de Festa Major amb gegants, xurros o Almax Forte, les nits amb concerts, festa i molt d’amor, és impossible no fer la connexió entre Músiques al Parc i el Meló_dia, el festival que dóna cabuda a les propostes musicals locals.

I és que amb aquesta ja seran 9 edicions per les quals hem vist de tot: des de l’Alfred (el cèlebre abanderat potablava) emulant els pasos del seu estimat Michael Jackson, fins a agrupacions de dansa, teatre o la producció d’un fanzine en directe. Per aquí han passat bandes amb llarga trajectòria a la ciutat com els Damas Negras, o els Flaming Shakers, nous talents com Marc Mira , o grups que van fer les seves primeres passes en aquest escenari com Vestby o Virtual!

Enguany els participants seran Venturi Republic, V. Emil, Camila Martinez, Guillem Segura, Mañana es Tomorrow, Txatarra, Sixphonics, Amisina, Power Trio, Heidi & The Boobies, De Perdidos al Rio, Raising i Howlin’ Psycho

Recordeu que si sou amants de la música i voleu conèixer que és el que s’està cuinant als locals d’assaig del Prat teniu una cita el dissabte 28 a les 17h al Parc del Fondo de’n Peixo, a Músiques al Parc!

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 18 gener, 2021 - 09:30

Imaginari compartit entre mestres i educadors entorn les arts visuals

Comença l'entorn d'aprenentatge d'arts visuals d'aquest curs 2020-21
Taller Nou Fang

divendres, 15 gener, 2021 - 12:00

El projecte Nou Fang ofereix l’oportunitat d’explorar el món agrari a través de la fotografia documental com a eina de mediació

Trobareu les seves fotografies i testimonis del procés de treball en un...

divendres, 15 gener, 2021 - 11:30

El Teatre L’Artesà torna amb la programació de febrer i març

A partir de dilluns 18 de gener es podran comprar les entrades per als...