Esteu aquí

Meló_Dia a la Festa Major 2019

dijous, 12 setembre, 2019 - 17:30

De la mateixa manera que la fira la relacionem amb “el Látigo” o el “Perrito piloto”, els matins de Festa Major amb gegants, xurros o Almax Forte, les nits amb concerts, festa i molt d’amor, és impossible no fer la connexió entre Músiques al Parc i el Meló_dia, el festival que dóna cabuda a les propostes musicals locals.

I és que amb aquesta ja seran 9 edicions per les quals hem vist de tot: des de l’Alfred (el cèlebre abanderat potablava) emulant els pasos del seu estimat Michael Jackson, fins a agrupacions de dansa, teatre o la producció d’un fanzine en directe. Per aquí han passat bandes amb llarga trajectòria a la ciutat com els Damas Negras, o els Flaming Shakers, nous talents com Marc Mira , o grups que van fer les seves primeres passes en aquest escenari com Vestby o Virtual!

Enguany els participants seran Venturi Republic, V. Emil, Camila Martinez, Guillem Segura, Mañana es Tomorrow, Txatarra, Sixphonics, Amisina, Power Trio, Heidi & The Boobies, De Perdidos al Rio, Raising i Howlin’ Psycho

Recordeu que si sou amants de la música i voleu conèixer que és el que s’està cuinant als locals d’assaig del Prat teniu una cita el dissabte 28 a les 17h al Parc del Fondo de’n Peixo, a Músiques al Parc!

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h
Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...