Esteu aquí

Meló_Dia a la festa Major 2019

dijous, 12 setembre, 2019 - 17:30

De la mateixa manera que la fira la relacionem amb “el Látigo” o el “Perrito piloto”, els matins de Festa Major amb gegants, xurros o Almax Forte, les nits amb concerts, festa i molt d’amor, és impossible no fer la connexió entre Músiques al Parc i el Meló_dia, el festival que dóna cabuda a les propostes musicals locals.

I és que amb aquesta ja seran 9 edicions per les quals hem vist de tot: des de l’Alfred (el cèlebre abanderat potablava) emulant els pasos del seu estimat Michael Jackson, fins a agrupacions de dansa, teatre o la producció d’un fanzine en directe. Per aquí han passat bandes amb llarga trajectòria a la ciutat com els Damas Negras, o els Flaming Shakers, nous talents com Marc Mira , o grups que van fer les seves primeres passes en aquest escenari com Vestby o Virtual!

Enguany els participants seran Venturi Republic, V. Emil, Camila Martinez, Guillem Segura, Mañana es Tomorrow, Txatarra, Sixphonics, Amisina, Power Trio, Heidi & The Boobies, De Perdidos al Rio, Raising i Howlin’ Psycho

Recordeu que si sou amants de la música i voleu conèixer que és el que s’està cuinant als locals d’assaig del Prat teniu una cita el dissabte 28 a les 17h al Parc del Fondo de’n Peixo, a Músiques al Parc!

Compartir

Noticies relacionades

Unzip Arts Visuals continua les seves accions

divendres, 30 octubre, 2020 - 19:00

Unzip Arts Visuals continua les seves accions dins el marc de la normativa sanitària actual

Projectes que s’adapten a les noves restriccions

divendres, 30 octubre, 2020 - 16:00

Es suspenen les activitats presencials de la Palmira

Continuem amb propostes en línia i el centre continua obert amb atenció al...
centric_plaça_porxada

divendres, 30 octubre, 2020 - 15:15

El Cèntric s’adapta a les noves restriccions sanitàries

Limitació d’horaris i serveis i suspensió d’activitats presencials són les...