Esteu aquí

Meditacions amb moviment, d'arreu del món

Nova formació, en el marc de l'Aula de Salut, organitzada pels Serveis Municipals de Salut Pública i Consum i el Centre de Promoció Social Francesc Palau. Inici d'inscripcions: el dilluns 24 d'abril.

Les sessions formatives es faran al Centre de Promoció Social Francesc Palau, c. Cadaqués, 2-16, 2a planta

dilluns, 27 març, 2023 - 10:00

Vols fer un viatge pel món a través de les formes de meditació procedents de diverses cultures?

T’agradaria fer-ho en companyia d’un grup divers i intergeneracional?

En el marc de l'Aula de Salut, els Serveis Municipals de Salut Pública i Consum i el Centre de Promoció Social Francesc Palau organitzen aquest curs de quatre sessions. Les  inscripcions (*) començaran a partir del dilluns 24 d'abril al Centre de Promoció Social Francesc Palau.

Beneficis de la meditació

La pràctica regular de la meditació produeix beneficis i millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.

Aquesta és una formació gratuïta, oberta a tot tipus de públic i condició física. Les dates en què es desenvoluparan les  quatre sessions (es recomana participar de les quatre; mínim, participar de dues sessions) són els dijous, 11, 18, 25 de maig, i 1 de juny, 2023. De les 10 a 11.30 h. Al Centre de Promoció Social Francesc Palau (c. Cadaqués, 2-16, 2a planta del Prat ).

(*) Inici de les inscripcions: el dilluns 24 d’abril al: CPS Francesc Palau, telèfon 93 379 36 31 o e mail info@cpsfrancescpalau.cat o, presencialment, a la seu del propi CPS Francesc Palau, en el seu horari d’obertura.

La formació anirà a càrrec de Lila Lorenzo, facilitadora de cursos de creixement personal, relaxació i meditació, teràpia del riure, escriptora i pintora lliure.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 29 novembre, 2023 - 11:45

El Praticipa està de celebració: per molts anys, potablaves!

El joc participatiu de la Mostra d’Entitats posarà a prova a infants i...

dilluns, 27 novembre, 2023 - 14:30

El Prat condemna les violències masclistes a través de diferents aplecs ciutadans

El passat 24 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condemnar ...

dilluns, 27 novembre, 2023 - 12:00

La 21a Mostra d’Entitats arriba amb força

Es durà a terme els propers 1, 2 i 3 de desembre, en el marc de la 50a edició...