Esteu aquí

Matança del porc amb el Laboratori de Cuina

Presentació del Born del Prat al Berguedà

dimecres, 25 febrer, 2004 - 10:45

El sindicat agrari Unió de Pagesos i el Laboratori de Cuina organitzen durant el matí de dimecres, 25 de febrer, una jornada a Sagàs (Berguedà). La trobada porta per títol "Pagesos i cuiners: per un mercat de qualitat" i pretén donar a conèixer les virtuts del món agrari, de la gastronomia, de la cultura tradicional i, alhora, serveix per presentar el projecte del Born del Prat.

Els actes han començat a les set del matí amb la matança del porc i un esmorzar. La jornada compta amb la presència del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, Antoni Siurana, i de l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor.

Notícies relacionades:

Presentat en societat el Laboratori de Cuina

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 maig, 2025 - 11:00

Una tarda per connectar emocions i ciència a l’Espai Familiar

La biòloga Camila Servin Barthet acompanya una trobada amb 17 famílies amb...

dijous, 29 maig, 2025 - 22:00

L’Ajuntament del Prat dota de més recursos al servei de suport a l’autonomia de les persones

El plenari municipal ordinari del mes de maig ha aprovat també la xifra de...

dijous, 29 maig, 2025 - 14:00

Un Maig per transformar: el cooperativisme omple els carrers del Prat

Tallers, xerrades, fira, música en directe i molt més per reivindicar una...