Esteu aquí

Matança del porc amb el Laboratori de Cuina

Presentació del Born del Prat al Berguedà

dimecres, 25 febrer, 2004 - 10:45

El sindicat agrari Unió de Pagesos i el Laboratori de Cuina organitzen durant el matí de dimecres, 25 de febrer, una jornada a Sagàs (Berguedà). La trobada porta per títol "Pagesos i cuiners: per un mercat de qualitat" i pretén donar a conèixer les virtuts del món agrari, de la gastronomia, de la cultura tradicional i, alhora, serveix per presentar el projecte del Born del Prat.

Els actes han començat a les set del matí amb la matança del porc i un esmorzar. La jornada compta amb la presència del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, Antoni Siurana, i de l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor.

Notícies relacionades:

Presentat en societat el Laboratori de Cuina

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 25 juliol, 2025 - 14:30

El Consell de l’FP avança en l’elaboració de propostes de noves titulacions per al curs 2026-2027

La Comissió de Planificació de l’Oferta acorda la metodologia de treball que...

divendres, 25 juliol, 2025 - 13:00

L’Ajuntament instal·la una pantalla a la plaça de Catalunya per seguir la final de l’Eurocopa, que disputarà la selecció espanyola femenina contra l’anglesa

El partit, diumenge a les 18h, es podrà veure sota la pèrgola de la plaça de...