Esteu aquí

Matança del porc amb el Laboratori de Cuina

Presentació del Born del Prat al Berguedà

dimecres, 25 febrer, 2004 - 10:45

El sindicat agrari Unió de Pagesos i el Laboratori de Cuina organitzen durant el matí de dimecres, 25 de febrer, una jornada a Sagàs (Berguedà). La trobada porta per títol "Pagesos i cuiners: per un mercat de qualitat" i pretén donar a conèixer les virtuts del món agrari, de la gastronomia, de la cultura tradicional i, alhora, serveix per presentar el projecte del Born del Prat.

Els actes han començat a les set del matí amb la matança del porc i un esmorzar. La jornada compta amb la presència del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, Antoni Siurana, i de l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor.

Notícies relacionades:

Presentat en societat el Laboratori de Cuina

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 12 novembre, 2025 - 16:30

L’Associació de Veïns de Llevant fa bones migues a la Palmira

Una jornada de cuina i dinar comunitari reuneix veïnes i veïns al Centre...

dimecres, 12 novembre, 2025 - 11:45

L’Institut Illa dels Banyols, seleccionat com a centre d’excel·lència d’FP en l’àmbit aeronàutic

El reconeixement implica compromisos i oportunitats, com ara la transformació...

dijous, 6 novembre, 2025 - 12:30

El Prat reivindica el 25N amb la campanya “No estàs sola”

El 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la...