Esteu aquí

Manifest Groc, Un espectacle sobre la joventut i les avantguardes

L'espectacle es persenta a la nostra ciutat els dies 19, 20 i 21 de març abans de fer estada a Barcelona al Brossa, espai escènic

divendres, 19 març, 2010 - 12:45

 

 

L'espectacle ManiFest groc experimenta a partir de les idees de joventut i avantguarda. Es tracta de reconstruir l'itinerari de les dues generacions d'avantguardistes anteriors a la Guerra Civil en clau de teatre contemporani, un teatre on no hi ha límits en l'ús de mitjans extra i anti-teatrals. Els actors canten els diferents manifestos i conferències, així com els cal·ligrames de Salvat-Papasseit i Junoy sobre la música d'un creador de la ciutat –Make-  que procedeix del hip-hop. Artistes i científics joves catalans actuals participen en el projecte: Maite Travé presenta un fragment  de "Irreversible" una vídeo-creació on es desprèn d'una segona pell de roba confeccionada a mida; en l'acte s'articula una reflexió entorn als conceptes de canvi, transformació i renovació com a elements d'un procés catàrtic. Sergi Cuadrado explica l'experiment científic que li ha valgut guanyar la convocatòria de joves científics espanyols del 2008: la coca-cola, en contacte amb els caramels de mentol, experimenta una mutació que genera una explosió, un experiment que podríem entendre com a metàfora d'una revolta més profunda.


ManiFest groc és una creació local en què han pres part artistes de disciplines molt diverses de la ciutat:  Amb Marta Guasch, Xavier Llorens, Vanessa Torres  i la col·laboració de Sergi Cuadrado. Videocreació, Maite Travé. Música: Make. Disseny gràfic i animacions, Luis J. Higueras. Escenografia i vestuari, Dolors Juarez. Amb textos de Francesc Gelonch. Dramatúrgia i direcció, Xavier Gimenez Casas.  Una produccio del Teatre Kaddish, 2010.


Podeu ampliar informació de l'espectacle des d'aquí


Abans de la seva estada al Brossa Espai Escènic de Barcelona, podeu veure la prèvia al Prat de Llobregat:
divendres 19 i dissabte 20 de març a les 21 hores.
diumenge 21 de març a les 19 hores.


Teatre Kaddish. Preu de les entrades 6€

 

 

 

 

 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

treball en línia

divendres, 3 abril, 2020 - 11:30

Els centres culturals del Prat, confinats però no aïllats

Continuen actius a les xarxes i ofereixen diferents vies de contacte amb la...

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...

dijous, 2 abril, 2020 - 10:00

Temps per compartir

Què llegiu a casa?