Esteu aquí

Manifest del Baix Llobregat sobre la immigració

Organitzacions empresarials, sindicats, partits polítics, ajuntaments i entitats cíviques de la comarca van signar el passat dia 30 de novembre un manifest a favor de la integració dels immigrants.

dimarts, 1 gener, 2002 - 01:00

Concretament, el van signar els 30 alcaldes de la comarca; els partits polítics PSC, CiU, IC-V, PP, ERC i EUiA; les tres organitzacions empresarials de la comarca; els sindicats CCOO, UGT i Unió de Pagesos; 87 associacions de veïns i diverses entitats cíviques, com la Fundació Utopia, Movibaix o el Centre d'Estudis Comarcals. El manifest, que podeu llegir complet a la plana web de l'Ajuntament www.aj-elprat.es, fa referència als drets, però també als deures dels immigrants que arriben al Baix Llobregat, una comarca que, històricament, coneix molt bé el fenomen immigratori, els seus perills però també les seves potencialitats. El manifest pretén ser un punt de partida per treballar a favor de la integració social dels acabats d'arribar en plena igualtat, i advoca perquè facin seus els valors de la nostra societat, com la igualtat, la democràcia o la participació.
E.P.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 8 juliol, 2020 - 13:00

Activitats esportives a l'aire lliure per a la gent gran

Les activitats es fan cada dimecres del mes de juliol i són gratuïtes per...

dimecres, 8 juliol, 2020 - 09:30

32 professionals i voluntàries del programa Antenes reben formació per acompanyar el dol

L'objectiu és aprendre a detectar i a donar suport a les persones que han...
Oficina Integral d'Atenció Social 2

dimarts, 7 juliol, 2020 - 13:00

L’Oficina Integral d’Atenció Social del Prat, que va obrir a mitjans de maig per l’emergència de la Covid19, ha atès prop de 2.100 persones

L’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS) del Prat ja ha atès 2.090 persones...