Esteu aquí

Maite Travé participa a l'exposició col·lectiva "Un segle de dones"

Visuals

dimarts, 5 abril, 2011 - 17:30

La creadora pratenca Maite Travé participa amb la videoinstal·lació "Purifica’t" a la mostra que la galeria Setba de Barcelona acull en el seu espai expositiu.

L’autora explora les narratives del gènere i del sexe i proposa la possibilitat d’escapar de la banalització, la distorsió i la simplificació del cos. Purifica't desemmascara el relat que estableix com a naturals determinades concepcions i relacions entre el sexe biològic i el gènere al que hem d’adscriure’ns.

Un segle de dones és una exposició col·lectiva i multidisciplinària que agrupa l’obra de diverses artistes que reflexionen entorn als conceptes de gènere i d’identitat. Es podrà visitar fins el 30 d’abril de 2011.

Maite Travé Marcos és Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, especialitat en pintura.
Actualment compagina la seva carrera d'artista, amb la de docent a l'Escola d'Arts del Prat. Ha desenvolupat tant exposicions individuals, com col·lectives.

Compartir

Noticies relacionades

Oficina Integral d'Atenció Social 2

dimarts, 7 juliol, 2020 - 13:00

L’Oficina Integral d’Atenció Social del Prat, que va obrir a mitjans de maig per l’emergència de la Covid19, ha atès prop de 2.100 persones

L’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS) del Prat ja ha atès 2.090 persones...

dilluns, 6 juliol, 2020 - 16:00

Tornem a fer vida a la Palmira

Ens retrobem amb entitats, veins i veïnes durant el mes de juliol

dilluns, 6 juliol, 2020 - 13:45

Nou protocol de tramitació per a la celebració d’actes a la ciutat

Des del dia 1 de maig 2020 s’ha iniciat un nou protocol de tramitació d’autoritzacions de l’ocupació de la via pública per celebrar quals...