Esteu aquí

L'ultraatleta pratenc Ángel Medina participa a l'Everest Trail Race

170 km amb etapes d'entre 25 i 32 km amb un desnivell acumulat de 26.000 metres i una cota que superarà els 4.000 metres d'alçada

Ángel Medina, durant un entrenament a la platja del Prat.

dilluns, 11 novembre, 2019 - 12:00

L'ultraatleta pratenc Ángel Medina ha marxat al Nepal per participar en la novena edició de l'Everest Trail Race. Es tracta d'una cursa de muntanya de sis etapes que recorrerà indrets de la serralada de l'Himàlaia, als peus de pics com l'Everest o el Lohtse. La cursa consta de 170 km, dividits en etapes d'entre 25 i 32 km, amb un desnivell acumulat que arribarà als 26.000 metres i una cota que superarà els 4.000 metres d'alçada. 

L'Everest Trail Race és una cursa d'autosuficiència, és a dir, cada atleta haurà de dur a sobre en tot moment la motxilla amb tot el material que necessiti per subsistir durant la competició, menys el menjar, que cada dia li proporcionarà l'organització. Cada nit, els i les participants dormiran en els camps base que s'instal·laran al final de cada etapa. 

Marathon des Sables

Aquesta serà una nova aventura esportiva per a Medina, que l'any 2017 va participar a la Marathon des Sables (Marató de les Sorres, al desert de Sahara) i que també té al seu historial l'ironman de Lanzarote o la Camí de Cavalls de Menorca. 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 29 novembre, 2019 - 15:00

Afectacions al trànsit i als autobusos de les curses de diumenge

Aquest diumenge, 1 de desembre, es disputaran a la nostra ciutat dues curses, una de 21 km i una de 5 km, el recorregut de la qual s...

dilluns, 4 novembre, 2019 - 12:15

El Prat, ciutat dels escacs: primera edició del Llobregat Open Chess

En paral·lel al torneig internacional d'escacs, se celebraran activitats...
PetancaLN.jpg

dimarts, 29 octubre, 2019 - 12:00

El Club Petanca Prat, subcampió de la Lliga Nacional de clubs de Petanca en Divisió d’Honor

El campionat disputat a Torrelavega (Cantàbria) era l'última competició de la...