Esteu aquí

L'ultraatleta pratenc Ángel Medina participa a l'Everest Trail Race

170 km amb etapes d'entre 25 i 32 km amb un desnivell acumulat de 26.000 metres i una cota que superarà els 4.000 metres d'alçada

Ángel Medina, durant un entrenament a la platja del Prat.

dilluns, 11 novembre, 2019 - 12:00

L'ultraatleta pratenc Ángel Medina ha marxat al Nepal per participar en la novena edició de l'Everest Trail Race. Es tracta d'una cursa de muntanya de sis etapes que recorrerà indrets de la serralada de l'Himàlaia, als peus de pics com l'Everest o el Lohtse. La cursa consta de 170 km, dividits en etapes d'entre 25 i 32 km, amb un desnivell acumulat que arribarà als 26.000 metres i una cota que superarà els 4.000 metres d'alçada. 

L'Everest Trail Race és una cursa d'autosuficiència, és a dir, cada atleta haurà de dur a sobre en tot moment la motxilla amb tot el material que necessiti per subsistir durant la competició, menys el menjar, que cada dia li proporcionarà l'organització. Cada nit, els i les participants dormiran en els camps base que s'instal·laran al final de cada etapa. 

Marathon des Sables

Aquesta serà una nova aventura esportiva per a Medina, que l'any 2017 va participar a la Marathon des Sables (Marató de les Sorres, al desert de Sahara) i que també té al seu historial l'ironman de Lanzarote o la Camí de Cavalls de Menorca. 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...

divendres, 19 novembre, 2021 - 12:30

Reactivació de l'esport extraescolar als centres educatius de secundària

Davant la disminució en la pràctica esportiva pel Covid-19, s'ha plantejat...

dimarts, 2 novembre, 2021 - 10:30

Ja et pots inscriure a la 3a Cursa Solidària en favor dels infants amb càncer de Sant Joan de Déu

La 3a Cursa Solidària per la investigació contra el càncer infantil de l...