Esteu aquí

L'Oficina de Recursos Artístics a youtube

L'Oficina de Recursos Artístics dóna suport a la producció artística a la nostra ciutat i reflecteix els processos de treball i les accions aprofitant les estructures de la web 2.0.

divendres, 25 abril, 2008 - 15:30

 

 

L'Oficina de Recursos Artístics desenvolupa activitats diverses que volen potenciar la creació i producció artística. Si voleu conèixer quines activitats es realitzen, totes elles estan recollides en diferents clips a youtube.

 

Espai el Cub. Producció de projectes i instal·lacions artístiques efímeres en un espai de 7 metres quadrats al bar del center. El creador Ignasi tudela va enregistrar tot el procés de creació del seu projecte artístic "miradas subatómicas"

 

Workshops. Formació de tipus específica per a col·lectius i artistes i que són més especialitzades a nivell de continguts. Del workshop "Art, cinema i Bandes Sonores" a càrrec de Martí Anson va sortir el clip Potablava treballat amb els i les creadores participants en el workshop.

 pota blava martin anson

 

Convocatòria Artística. Per segon any consecutiu, La Capsa genera una convocatòria de tipus multidisciplianr per donar suport a projectes artístics vinculats al Territori del Prat. En l'edició de 2007, grafismes del cos va ser un dels projectes seleccionats que van desenvolupar les artistes Margarita Pineda i Liz Kuenke que expliquen en el marc d'una intevenció artística realitzada a la plaça de la vila.

 

Cursos i Tallers. Accions formatives de tipus no especialitzat i adreçada a joves amb interessos en el camp de l'art. En aquest sentit, el taller de curtmetratges liderat per Gerard Lemes va tenir, com a fruit, A Tiempo, un curtmetratge realitzat pels alumnes del taller.

a tiempo (1a part)

a tiempo (2a part)

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 29 juny, 2022 - 12:00

La fotografia ha tornat amb força a Jardins de la Pau

Des del retorn de l’oferta formativa, el centre cívic s'ha omplert de tallers...
unzip_lablaika22.jpg

dimarts, 28 juny, 2022 - 18:45

LAIKA- Laboratori de creació

Vasos comunicants entre espais d’aprenentatge
Activitats d'estiu al Prat

dilluns, 27 juny, 2022 - 10:45

Prop de 3.200 infants i joves participen en activitats d’estiu al Prat

En total, s’ofereixen 40 activitats d’estiu diferents, tant esportives com...