Esteu aquí

Lluís Mijoler, escollit vicepresident de la Federació de Municipis de Catalunya

Mijoler, al centre de la imatge, amb altres membre de la nova executiva de la FMC.

divendres, 15 novembre, 2019 - 14:30

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, ha estat escollit vicepresident de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) en l’Assemblea general celebrada avui. L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, n'ha estat proclamada presidenta.

La FMC és una associació que representa governs locals de Catalunya, entre els quals l'Ajuntament del Prat. Les seves finalitats són el foment i la defensa de l'autonomia local, construint espais adequats per a l'intercanvi d'informació sobre temes d'interès a l'agenda local, i promovent la generació de propostes en clau municipalista per defensar l'autonomia municipal.  

Demanda d'una sola associació municipalista

A més de renovar els càrrecs dels diferents òrgans de govern de la FMC, en l’assemblea d’avui s’ha aprovat una proposta de resolució sobre la unificació del municipalisme, en la qual s’acorda treballar per tal d’elaborar una proposta d’unificació de les entitats municipalistes  i constituir una taula paritària entre la FMC i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) que iniciï els treballs per fer possible aquesta unificació durant el present mandat municipal.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 13 octubre, 2020 - 14:00

La Policia Local estrena 7 motos elèctriques

El cos policial també incorpora 6 bicicletes amb assistència elèctrica

diumenge, 11 octubre, 2020 - 11:45

L'Ajuntament del Prat convoca 12 places d'agent de la Policia Local

Les persones finalment seleccionades s'incorporaran a la plantilla, en...
Ple del 7 d'octubre de 2020

dimecres, 7 octubre, 2020 - 19:30

El ple adapta el Pla d'Actuació Municipal 2020-2023 a la situació de crisi i dona un nou impuls a la pacificació de carrers

El ple també aprova inicialment la proposta d’ordenances fiscals, que...