Esteu aquí

Lliurats més de 5.435 € solidaris a la Fundació Ramón Martí Bonet

#ElPratSolidari

Sopar de la Cooperació, 2019

Imatge del Sopar de la Cooperació, juny de 2019

divendres, 21 juny, 2019 - 16:15

El passat dissabte,  en el marc de les 26 Jornades del Prat Solidari, va tenir lloc, al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, el Sopar de la Cooperació, en el que es va lliurar a la Fundació Ramon Martí Bonet la quantitat de 5.435 €, per al projecte “Visió per a tothom”. Aquests diners són fruït de la col·laboració, durant el darrer any,  d’entitats i empreses de la ciutat com l’Associació de Gastronomia i Turisme, Les Carxofes, Bon Llevat, Ireks Ibérica, Institut Baldiri Guilera i Tot x l’Art.

Amb aquest sopar es dona pas al nou projecte del Prat Solidari 2019 - 2020,  el “Projecte educatiu i cultural als campaments de persones refugiades a Grècia” d’Open Cultural Center” i que té com a objectiu donar formació, sobre tot en relació a l’aprenentatge de l’anglès i a tot tipus d’activitats culturals a la població resident i  sobre tot a infants i adolescents, que estan als campaments en espera que es resolgui la seva situació.

A aquest sopar, que ha esdevingut un espai de trobada de les entitats de cooperació amb la ciutadania, i un espai de sensibilització sobre els valors  de la pau i els Drets Humans, van assistir 100 persones, i es van recollir 2.553,70 €. Les persones assistents van gaudir d’un menú elaborat pel Celler de Ca La Tata i el Restaurant Rústic & Co, Bon Llevat, Ireks Ibérica, Damm  i Celler Alsina - Sardà. També es va comptar amb la col·laboració de la Floristeria Company, Floristeria Sarai i Joieria Amèlia Ferrer.

Una vetllada agradable amb molt bon menú i un servei esplèndid, servit per persones voluntàries, que volien col·laborar també en el projecte.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 17 juliol, 2019 - 09:00

L'Ajuntament fa inspeccions sanitàries de piscines d’ús públic al Prat

Aquest estiu s'han visitat 8 equipaments en total, que inclouen centres...
Relat de la Festa del Voluntariat, 2019

dimarts, 16 juliol, 2019 - 10:00

Les entitats de voluntariat avaluen la darrera edició de la festa del Voluntariat

El passat dimecres la Taula d’Entitats de Voluntariat es va reunir amb les tècniques municipals del programa d...
Pas de zebra del Prat

dimarts, 16 juliol, 2019 - 08:00

S’instal·len tres nous passos de vianants elevats a proposta dels pressupostos participatius

L’execució de les obres comportarà talls puntuals entre avui i el dilluns 22...