Esteu aquí

Lliurats més de 5.435 € solidaris a la Fundació Ramón Martí Bonet

#ElPratSolidari

Sopar de la Cooperació, 2019

Imatge del Sopar de la Cooperació, juny de 2019

divendres, 21 juny, 2019 - 16:15

El passat dissabte,  en el marc de les 26 Jornades del Prat Solidari, va tenir lloc, al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, el Sopar de la Cooperació, en el que es va lliurar a la Fundació Ramon Martí Bonet la quantitat de 5.435 €, per al projecte “Visió per a tothom”. Aquests diners són fruït de la col·laboració, durant el darrer any,  d’entitats i empreses de la ciutat com l’Associació de Gastronomia i Turisme, Les Carxofes, Bon Llevat, Ireks Ibérica, Institut Baldiri Guilera i Tot x l’Art.

Amb aquest sopar es dona pas al nou projecte del Prat Solidari 2019 - 2020,  el “Projecte educatiu i cultural als campaments de persones refugiades a Grècia” d’Open Cultural Center” i que té com a objectiu donar formació, sobre tot en relació a l’aprenentatge de l’anglès i a tot tipus d’activitats culturals a la població resident i  sobre tot a infants i adolescents, que estan als campaments en espera que es resolgui la seva situació.

A aquest sopar, que ha esdevingut un espai de trobada de les entitats de cooperació amb la ciutadania, i un espai de sensibilització sobre els valors  de la pau i els Drets Humans, van assistir 100 persones, i es van recollir 2.553,70 €. Les persones assistents van gaudir d’un menú elaborat pel Celler de Ca La Tata i el Restaurant Rústic & Co, Bon Llevat, Ireks Ibérica, Damm  i Celler Alsina - Sardà. També es va comptar amb la col·laboració de la Floristeria Company, Floristeria Sarai i Joieria Amèlia Ferrer.

Una vetllada agradable amb molt bon menú i un servei esplèndid, servit per persones voluntàries, que volien col·laborar també en el projecte.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 22 gener, 2020 - 14:45

Enquesta telefònica sobre les condicions de vida al Prat

Encarregades per l'Observatori Social de l'Ajuntament

dimarts, 21 gener, 2020 - 13:00

En marxa els cursos d’hivern per a entitats

Formacions sobre el certificat digital, com obtenir subvencions municipals o ...

dimarts, 21 gener, 2020 - 12:45

Èxit de participació de la celebració de l’any nou xinès

És la primera vegada que es fa al Prat