Esteu aquí

Lliurats més de 5.435 € solidaris a la Fundació Ramón Martí Bonet

#ElPratSolidari

Sopar de la Cooperació, 2019

Imatge del Sopar de la Cooperació, juny de 2019

divendres, 21 juny, 2019 - 16:15

El passat dissabte,  en el marc de les 26 Jornades del Prat Solidari, va tenir lloc, al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, el Sopar de la Cooperació, en el que es va lliurar a la Fundació Ramon Martí Bonet la quantitat de 5.435 €, per al projecte “Visió per a tothom”. Aquests diners són fruït de la col·laboració, durant el darrer any,  d’entitats i empreses de la ciutat com l’Associació de Gastronomia i Turisme, Les Carxofes, Bon Llevat, Ireks Ibérica, Institut Baldiri Guilera i Tot x l’Art.

Amb aquest sopar es dona pas al nou projecte del Prat Solidari 2019 - 2020,  el “Projecte educatiu i cultural als campaments de persones refugiades a Grècia” d’Open Cultural Center” i que té com a objectiu donar formació, sobre tot en relació a l’aprenentatge de l’anglès i a tot tipus d’activitats culturals a la població resident i  sobre tot a infants i adolescents, que estan als campaments en espera que es resolgui la seva situació.

A aquest sopar, que ha esdevingut un espai de trobada de les entitats de cooperació amb la ciutadania, i un espai de sensibilització sobre els valors  de la pau i els Drets Humans, van assistir 100 persones, i es van recollir 2.553,70 €. Les persones assistents van gaudir d’un menú elaborat pel Celler de Ca La Tata i el Restaurant Rústic & Co, Bon Llevat, Ireks Ibérica, Damm  i Celler Alsina - Sardà. També es va comptar amb la col·laboració de la Floristeria Company, Floristeria Sarai i Joieria Amèlia Ferrer.

Una vetllada agradable amb molt bon menú i un servei esplèndid, servit per persones voluntàries, que volien col·laborar també en el projecte.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...

dimecres, 22 setembre, 2021 - 12:30

El projecte "Terra de Canvi" de Margherita Isola ha plantat la seva llavor entre les veïnes del Ribera

L'art tèxtil, les plantes medicinals i les pràctiques de cura entre dones són...

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:30

La Festa Major del Prat comptarà amb un Punt Lila per evitar agressions sexistes i LGTBIfòbiques

“Per unes festes lliures de sexisme, només sí és sí”.