Esteu aquí

Lliurats els VII Premis Ciutat del Prat

L'Agrupació Ciclista del Prat, el grup de gent gran que elabora el pessebre de la plaça de la Vila, el Centre de Formació de Persones Adultes Terra Baixa i l'escriptora Rosa Ribas són les persones i col·lectius reconeguts enguany

dissabte, 18 abril, 2015 - 12:15

La setena edició dels Premis Ciutat del Prat es va celebrar divendres, 17 d'abril, a l'Auditori del Cèntric Espai Cultural. Els guardons els han lliurat l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i els portaveus dels diferents grups polítics amb representació municipal. La gala, retransmesa en directe per www.elprat.tv, ha comptat amb l'actuació del grup pratenc de ball de hip-hop "La Petite Excellence", dirigit per Úrsula Rilo.

Aquests premis volen reconèixer la trajectòria exemplar i les aportacions de persones o organitzacions que hagin contribuït a fomentar la llibertat, la solidaritat o la igualtat; per haver afavorit el progrés de la societat i el civisme, la iniciativa econòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa del medi ambient, la defensa dels drets humans; i que hagin destacat en l’àmbit de la cultura, l’esport o altres activitats.

Els quatre premis d'enguany han estat per a les següents persones i col·lectius de la ciutat:

- Agrupació Ciclista del Prat de Llobregat, per la seva dilatada trajectòria en la promoció del ciclisme i la seva contribució a l’esport local.

- Grup de gent gran que elabora el pessebre de la plaça de la Vila, per la seva aportació altruista a la comunitat i la seva contribució a la creació d’una tradició local.

- Centre de Formació de Persones Adultes Terra Baixa, per la seva tasca en pro de l'educació i la formació contínua i la generació de noves oportunitats a la població adulta de la ciutat.

- Rosa Ribas Moliné, en reconeixement a la seva carrera com a escriptora i la seva contribució al món de la cultura.

 

Compartir

Noticies relacionades

Gespa Julio Méndez

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:45

El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

El nou terreny de joc, d’última generació, té les marques de qualitat FIFA...

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:30

La Festa Major del Prat comptarà amb un Punt Lila per evitar agressions sexistes i LGTBIfòbiques

“Per unes festes lliures de sexisme, només sí és sí”.

dimarts, 21 setembre, 2021 - 13:45

L’inici de la Festa Major, en directe a elprat.tv i elprat.ràdio!

Aquest any es podran seguir en streaming l’Esclat i el Pregó de Festa Major,...