Esteu aquí

Lliurats els Premis Ciutat del Prat 2016

La junta local del Prat de l'Associació Espanyola Contra el Càncer; l'escriptor i articulista Vicenç Tierra; el promotor de l'esport Gregorio Benedí; i l'Associació SAÓ-Prat són les persones i entitats reconegudes

divendres, 15 abril, 2016 - 22:45

La vuitena edició dels Premis Ciutat del Prat s'ha celebrat avui, 15 d'abril, a l'Auditori del Cèntric Espai Cultural. Els guardons els ha lliurat l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor. La gala, retransmesa en directe per www.elprat.tv, ha comptat amb l'actuació del grup de gospel BCN Messengers.

Aquests premis volen reconèixer la trajectòria exemplar i les aportacions de persones o organitzacions que hagin contribuït a fomentar la llibertat, la solidaritat o la igualtat; per haver afavorit el progrés de la societat i el civisme, la iniciativa econòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa del medi ambient, la defensa dels drets humans; i que hagin destacat en l’àmbit de la cultura, l’esport o altres activitats.

Els quatre premis d'enguany han estat per a les següents persones i col·lectius:

Associació Espanyola Contra el Càncer. Junta local del Prat. Per la seva dilatada trajectòria per la sensibilització vers aquesta malaltia i la seva tasca  d’assistència social i psicològica a les persones malaltes i a les seves famílies.

Vicenç Tierra Martínez, per la seva trajectòria com a escriptor i articulista i la seva contribució a la vida cultural de la ciutat.

Gregorio Benedí Pérez, per tota una vida dedicada a fer de la pràctica del futbol una eina eficaç contra l’exclusió social de molts nens i joves de la ciutat.

Associació SAÓ-Prat, pel foment dels valors de la solidaritat i la igualtat i la seva contribució a la millora social, econòmica i laboral de les persones més desafavorides.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

Gespa Julio Méndez

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:45

El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

El nou terreny de joc, d’última generació, té les marques de qualitat FIFA...

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:30

La Festa Major del Prat comptarà amb un Punt Lila per evitar agressions sexistes i LGTBIfòbiques

“Per unes festes lliures de sexisme, només sí és sí”.

dimarts, 21 setembre, 2021 - 13:45

L’inici de la Festa Major, en directe a elprat.tv i elprat.ràdio!

Aquest any es podran seguir en streaming l’Esclat i el Pregó de Festa Major,...