Esteu aquí

Lliurats els cinquens Premis Ciutat del Prat

Guardonats la Colla de Diables del Prat, el Periòdic Delta, la professora i escriptora Alba Sabaté i l’esportista paralímpic Daniel Gómez

divendres, 19 abril, 2013 - 22:45

L’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i els portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament han lliurat aquesta tarda els cinquens premis Ciutat del Prat, en una gala celebrada a l’auditori del Cèntric Espai Cultural.

Aquests premis volen reconèixer la trajectòria exemplar i les aportacions de persones o organitzacions que hagin contribuït a fomentar la llibertat, la solidaritat o la igualtat; per haver afavorit el progrés de la societat i el civisme, la iniciativa econòmica, l’urbanisme sostenible, la defensa del medi ambient, la defensa dels drets humans; i que hagin destacat en l’àmbit de la cultura, l’esport o altres activitats.

L'actuació de l'humorista Peyu ha amenitzat la gala, que ha estat transmesa en directe per www.elprat.tv.

Els premiats:

Alba Sabaté Vilagrasa, en reconeixement al seu compromís amb l'educació pública de qualitat a la nostra ciutat. Professora de Llengua i Literatura Catalanes a l'Institut Salvador Dalí des de fa 25 anys. Ha estat directora i sotsdirectora del centre, ha dirigit obres teatrals amb els seus alumnes, tutora de molts Treballs de Recerca de Batxillerat i autora de llibres de novel·la i poesia, alguns guardonats, com "Cançó de setembre",  premi de novel·la breu Ciutat de Mollerussa 2012.

Colla de Diables del Prat de Llobregat, per la seva difusió de les tradicions i la seva contribució a la cultura popular local. L'entitat va néixer el 1983 i en l'actualitat són uns 200 membres organitzats en diferents colles i grups: infantil, jove, adulta, del Pollo i de músics, tot i que al llarg d’aquestes tres dècades han estats molts pratencs i pratenques els que han format part de l'entitat. La seva activitat cultural ha donat i dóna contingut a la majoria de festes de la ciutat i porta el nom del Prat arreu de Catalunya.

Daniel Gómez Ezquerro, com a exemple de constància i superació personal i familiar i en reconeixement als seus èxits esportius. Especialista en les disciplines de sòl i salt del poltre del gimnàstica artística. Ha participat en Specials Oympics, tant europeus com mundials, obtenint 2 medalles d’or, 4 de plata i 3 de bronze.

Periòdic Delta, pel seu dilatat compromís amb el periodisme local i la seva difusió de l'activitat política, social i cultural de la ciutat. El desembre de 1977 un grup de pratencs compromesos amb el periodisme local funden una publicació que encara es manté fidel als seus lectors.

Mireu les fotografies de la gala dels Premis Ciutat del Prat 2013.
 

Compartir

Noticies relacionades

Gespa Julio Méndez

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:45

El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

El nou terreny de joc, d’última generació, té les marques de qualitat FIFA...

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:30

La Festa Major del Prat comptarà amb un Punt Lila per evitar agressions sexistes i LGTBIfòbiques

“Per unes festes lliures de sexisme, només sí és sí”.

dimarts, 21 setembre, 2021 - 13:45

L’inici de la Festa Major, en directe a elprat.tv i elprat.ràdio!

Aquest any es podran seguir en streaming l’Esclat i el Pregó de Festa Major,...