Esteu aquí

Lliurada la sisena edició dels Premis Ciutat del Prat

L'historiador Josep Ferret, l'investigadora científica Carlota Dobaño, el sommelier Joffre Tarrida i el Club de Bàsquet Prat són les persones i l'entitat guardonades enguany

divendres, 11 abril, 2014 - 11:45

La sisena edició dels Premis Ciutat del Prat s'ha celebrat avui, 11 d'abril, a l'Auditori del Cèntric Espai Cultural. Els guardons els han lliurat l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i els portaveus dels diferents grups polítics amb representació municipal. La gala, retransmesa en directe per www.elprat.tv, ha comptat amb l'actuació del músic pratenc Joan Chamorro. 

Aquests premis volen reconèixer la trajectòria exemplar i les aportacions de persones o organitzacions que hagin contribuït a fomentar la llibertat, la solidaritat o la igualtat; per haver afavorit el progrés de la societat i el civisme, la iniciativa econòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa del medi ambient, la defensa dels drets humans; i que hagin destacat en l’àmbit de la cultura, l’esport o altres activitats.

 

Els quatre premis d'enguany han estat per a tres persones i una entitat del Prat:

 

• Josep Ferret Pujol, per la seva trajectòria com a historiador local i la seva contribució al coneixement i defensa dels aqüífers del delta del Llobregat.

 

• Carlota Dobaño Lázaro, per la seva contribució a fomentar la defensa de la solidaritat i els drets humans des de la investigació científica contra la malària.

 

 Joffre Tarrida Solé, en reconeixement al seus mèrits professionals com a sommelier i a la seva tasca pel manteniment de la tradició.
 

• Club de Bàsquet Prat, per la seva dilatada trajectòria en l'àmbit de la competició i de la promoció del bàsquet de base, i per la seva contribució a la transmissió dels valors esportius i de convivència a la nostra ciutat.se celebra avui, 11 d'abril, a l'Auditori del Cèntric Espai Cultural, a partir de les 19.30 h. Els guardons els lliurarà l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i els portaveus dels diferents grups polítics amb representació municipal. 

Compartir

Noticies relacionades

Gespa Julio Méndez

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:45

El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

El nou terreny de joc, d’última generació, té les marques de qualitat FIFA...

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:30

La Festa Major del Prat comptarà amb un Punt Lila per evitar agressions sexistes i LGTBIfòbiques

“Per unes festes lliures de sexisme, només sí és sí”.

dimarts, 21 setembre, 2021 - 13:45

L’inici de la Festa Major, en directe a elprat.tv i elprat.ràdio!

Aquest any es podran seguir en streaming l’Esclat i el Pregó de Festa Major,...