Esteu aquí

L’IntersECCions es fa visible per tota la ciutat

Façanes de centres educatius i culturals del Prat acullen accions comunicatives

inmaq-1.jpg

A banda de lones com aquesta, Interseccions també està present a diversos canals digitals com web, xarxes, butlletí i vídeo promocional.

dijous, 13 desembre, 2018 - 17:45

IntersECCions és un programa nascut l’any 2016 que situa l’educació i la cultura com a eixos estratègics de ciutat i motors de transformació social. Aquest curs s’estan desenvolupant 48 projectes, 4 projectes en xarxa i  13 entorns d’aprenentatge als diferents centres educatius i culturals del Prat.

A fi de fer visible aquesta intensa activitat, s’ha iniciat un seguit d’accions de comunicació; si passegeu pels carrers i places de la ciutat us trobareu amb imatges i frases a les façanes d’escoles, instituts, centres cívics... inspirades en els cinc àmbits de treball d’Interseccions, que s’articulen als diferents equipaments culturals i educatius: Educació en les arts (teatre, música, dansa, arts visuals i cinema), Impuls de l’anglès, Coneixement de la ciutat, Lectura i Coneixement científic, tècnic, digital.

Aquestes accions comunicatives també volen reconèixer totes aquelles persones que fan possible el programa. Així, representen la pluralitat de veus i mirades de totes aquestes persones implicades que es connecten per construir plegades aquest projecte comú de ciutat.

La frase comuna que emmarca totes aquestes imatges de l’Interseccions és “Som el Prat, on el món canvia". 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:30

Avui 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar suport i...
Manifest Consell Infants Dia Mundial contra LGTBIfobia

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:15

Prop de 30 nens i nenes han treballat durant dos cursos el respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere, al Consell dels Infants del Prat

Els nens i nenes del Consell dels Infants s’han encarregat d’elaborar el...

divendres, 14 maig, 2021 - 14:00

La 17a edició de Petits Contes conclou aprofundint en els orígens geogràfics i culturals de les famílies

Els 29 contes de l’alumnat de les escoles Bernat Metge i Mare de Déu del...