Esteu aquí

L’IntersECCions es fa visible per tota la ciutat

Façanes de centres educatius i culturals del Prat acullen accions comunicatives

inmaq-1.jpg

A banda de lones com aquesta, Interseccions també està present a diversos canals digitals com web, xarxes, butlletí i vídeo promocional.

dijous, 13 desembre, 2018 - 17:45

IntersECCions és un programa nascut l’any 2016 que situa l’educació i la cultura com a eixos estratègics de ciutat i motors de transformació social. Aquest curs s’estan desenvolupant 48 projectes, 4 projectes en xarxa i  13 entorns d’aprenentatge als diferents centres educatius i culturals del Prat.

A fi de fer visible aquesta intensa activitat, s’ha iniciat un seguit d’accions de comunicació; si passegeu pels carrers i places de la ciutat us trobareu amb imatges i frases a les façanes d’escoles, instituts, centres cívics... inspirades en els cinc àmbits de treball d’Interseccions, que s’articulen als diferents equipaments culturals i educatius: Educació en les arts (teatre, música, dansa, arts visuals i cinema), Impuls de l’anglès, Coneixement de la ciutat, Lectura i Coneixement científic, tècnic, digital.

Aquestes accions comunicatives també volen reconèixer totes aquelles persones que fan possible el programa. Així, representen la pluralitat de veus i mirades de totes aquestes persones implicades que es connecten per construir plegades aquest projecte comú de ciutat.

La frase comuna que emmarca totes aquestes imatges de l’Interseccions és “Som el Prat, on el món canvia". 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 11:00

Al Prat recuperem els vincles! En marxa el projecte Nodum

La situació de pandèmia ha afectat de diverses maneres la vida de les persones. Als centres educatius els períodes de confinament i les mesures der...

divendres, 3 desembre, 2021 - 09:30

L'Escola Sona retorna a La Capsa

Primer concert dels combos de L'Escola d'Arts en Viu d'aquest curs 21-22

dijous, 2 desembre, 2021 - 16:00

Converses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules

Es reprenen les activitats familiars En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, di...