Esteu aquí

L’Institut les Salines acull l’assemblea constitucional de l'Ass. de Tècnics/es de Transport i Logística

TEMES: Educació

dimarts, 10 juliol, 2018 - 08:30

El 27 de juny passat es va celebrar la primera assemblea constitucional d’ATTIL (Associació de Tècnics/es de Transport i Logística) de tot Espanya a l’institut Les Salines. 

Aquesta associació ha estat impulsada per un grup d’antics alumnes, Núria Carbonell - catedràtica emèrita d’Organització i Gestió Comercial de l’institut Les Salines - i Miguel Àngel Noval - director del centre -. 

Objectius de l'associació

La finalitat amb la qual s’ha creat l’associació ha estat enriquir les experiències i els coneixements de l’antic alumnat d’aquesta branca professional informant-los de les darreres notícies que afectin al sector, creant una borsa de treball, donant-los suport en la interpretació de la normativa, promovent i organitzant esdeveniments i jornades tècniques, etc...

Aquesta associació servirà tant als i les estudiants com a l’antic alumnat per a representar-los com a col·lectiu professional al sector del transport i promocionar als estudiants dels cicles superiors de Gestió de Transport i Logística i de Comerç Internacional.

Aquest nou recurs portarà l’alumnat a un important reconeixement professional i revertirà de forma directa en la millora del sector. A més a més, també podran ser membres de l’associació el sector del professorat, experts i expertes, institucions i organitzacions relacionades.
 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 29 novembre, 2021 - 10:00

Els English workshops, un canvi de mirada cap a l’anglès

Ja estan obertes les inscripcions del 2n trimestre

dijous, 25 novembre, 2021 - 12:45

Constitució de la xarxa local de Noves Oportunitats Educatives (NOE) del Prat

Va tenir lloc el passat dijous 18 de novembre

dimarts, 23 novembre, 2021 - 12:00

2 grups bombolla escolars confinats al Prat

A la ciutat no hi ha cap centre educatiu tancat