Esteu aquí

L’Institut les Salines acull l’assemblea constitucional de l'Ass. de Tècnics/es de Transport i Logística

TEMES: Educació

dimarts, 10 juliol, 2018 - 08:30

El 27 de juny passat es va celebrar la primera assemblea constitucional d’ATTIL (Associació de Tècnics/es de Transport i Logística) de tot Espanya a l’institut Les Salines. 

Aquesta associació ha estat impulsada per un grup d’antics alumnes, Núria Carbonell - catedràtica emèrita d’Organització i Gestió Comercial de l’institut Les Salines - i Miguel Àngel Noval - director del centre -. 

Objectius de l'associació

La finalitat amb la qual s’ha creat l’associació ha estat enriquir les experiències i els coneixements de l’antic alumnat d’aquesta branca professional informant-los de les darreres notícies que afectin al sector, creant una borsa de treball, donant-los suport en la interpretació de la normativa, promovent i organitzant esdeveniments i jornades tècniques, etc...

Aquesta associació servirà tant als i les estudiants com a l’antic alumnat per a representar-los com a col·lectiu professional al sector del transport i promocionar als estudiants dels cicles superiors de Gestió de Transport i Logística i de Comerç Internacional.

Aquest nou recurs portarà l’alumnat a un important reconeixement professional i revertirà de forma directa en la millora del sector. A més a més, també podran ser membres de l’associació el sector del professorat, experts i expertes, institucions i organitzacions relacionades.
 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 25 abril, 2024 - 14:45

Últim taller del Consell d’Infants a l’Escola Jaume Balmes

Les candidatures per renovar l’òrgan de participació dels infants de la...

dijous, 25 abril, 2024 - 12:00

En marxa el "Connecta Jove" als Centres Cívics de la ciutat

Alumnat de diferents instituts imparteix sessions sobre eines digitals als...

dimarts, 23 abril, 2024 - 13:15

Acte de lliurament de premis del concurs literari de Sant Jordi 2024 del CFA Terra Baixa

El centre entrega també els guardons del concurs GIMPJordi d’elaboració de...