Esteu aquí

L'Institut Les Salines acollirà un curs de català per a tothom

De gener a març, semipresencial i de nivell A2

divendres, 20 desembre, 2019 - 13:15

L'Institut Les Salines acollirà, a partir del 15 de gener i fins al 19 de març (45 hores de durada) un curs de català de nivell A2, obert a tota la ciutadania. El curs serà de modalitat semipresencial (virtual més una sessió setmanal, els dimecres de 14 a 15 h). 

Per accedir al curs cal fer abans una prova de nivell i formalitzar la matriculació els dies 8, 9 i 10 de gener al Centre de Normalització Lingüística del Prat (CNL, c. Ramon Llull, 12, 2a planta). Prèviament cal concertar cita al telèfon 933 790 050.

Pla Educatiu d'Entorn

El Pla Educatiu d’Entorn del Prat (PEEP) és un instrument per donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives de la ciutadania coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves.

Un dels objectius és promoure la cohesió social a través de l’educació intercultural, l’equitat i el foment de l’ús de la llengua catalana per contribuir a crear un espai comú de valors compartits per tota la ciutadania que, des del respecte a la diversitat, afavoreixi la convivència.

Cursos en altres escoles i instituts

El CNL forma part del PEEP i va iniciar l'any passat un curs de català bàsic per a famílies al Centre Cívic Palmira Domènech, en col·laboració amb l’Escola Jacint Verdaguer. Aquest curs s’està duent a terme actualment a l’Escola Jaume Balmes, amb un gran èxit de participació. 

La nova proposta per a aquesta temporada ha estat organitzar altres cursos en col·laboració amb l’Institut Les Salines, l’Institut Illa dels Banyols i el Servei Educatiu del Departament d’Educació, amb el suport de l’Ajuntament del Prat.

Detalls del curs

A través del document enllaçat més a baix trobareu més detalls i informacions pràctiques sobre el curs de català a l'Institut Les Salines.

Informacions pràctiques del curs

Document (pdf - 113814 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

centric_connexions_logo

dimecres, 21 febrer, 2024 - 12:00

Nova edició de Connexions, amb la mentida com a eix temàtic

Els centres de secundària es troben immersos en el procés de treball dels...

dimarts, 20 febrer, 2024 - 10:30

El paisatge local uneix a tres escoles del Prat

Aquest curs 2023-2024 els projectes d’arts visuals d'Interseccions s'engeguen...

dimarts, 20 febrer, 2024 - 08:45

A punt la segona entrega d’“El món a 150 cm”

L’alumnat de 6è de Primària de l’Institut Escola Pepa Colomer va enregistrar...