Esteu aquí

L'Institut Illa dels Banyols dona una maqueta d'un avió al Centre d'Estudis de la Batalla de l'Ebre

TEMES: Educació

Durant 6 anys, alumnes del centre, dirigits pel professor Joan Prieto, han construït la reproducció d'un Polikarpov I-16

dilluns, 29 juliol, 2019 - 10:00

L'Institut Illa dels Banyols de la nostra ciutat ha donat una maqueta de l'avió Polikarpov I-16 al museu del Centre d’Estudis de la Batalla de l'Ebre, de Gandesa.

El professor Joan Prieto, del departament d’Aeromecànica de l'institut, va començar fa 6 anys l'ambiciós projecte de construïr una maqueta de l'esmentat avió de guerra, dins el mòdul de materials del Cicle Formatiu de Grau Superior de Manteniment d’aeromecànica. Amb aquest projecte, els i les alumnes han adquirit competècies en el treball de la fusta i en els diferents components d'aquest emblemàtic avió, conegut com a "Mosca".  

La maqueta s'instal·larà en una sala del museu dedicada als mecànics, armers i altres membres de l’Aviació Republicana, que porta per nom Antoni Vilella Vallès. L’exposició del Polikarpov I-16 en aquest espai enriquirà serà un vincle entre la memòria dels aviadors de la República i els alumnes de mecànica de l'Institut Illa dels Banyols.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 30 novembre, 2020 - 12:30

El Prat s’adhereix a la nova Carta de la Ciutat Educadora

Ara fa 30 anys de la creació de la primera carta.

dilluns, 30 novembre, 2020 - 09:15

El nombre de grups escolars bombolla confinats al Prat es redueix a 7

Tots els centres educatius de la ciutat segueixen oberts

divendres, 27 novembre, 2020 - 10:30

Memorables: on la paraula fa història

Alumnat i Arxiu recuperen la història oral de la indumentària del Prat