Esteu aquí

Linkafesta postapocalíptica 2018

En el marc de la cultura digital, el món postapocalíptic va ser el fil conductor d'una jornada tecnològica familiar plena d’innovació i creativitat.

Linkafesta 2018

dilluns, 19 novembre, 2018 - 19:15

Dissabte passat 17 de novembre el Centre Cívic Jardins de la Pau va acollir una nova edició de la Linkafesta. Una jornada familiar on unes dues-centes persones van gaudir d'una tarda plena d’activitats enfocades a l’experimentació i l’aprenentatge a través de les noves tecnologies. 

En aquesta ocasió el fil conductor va ser el concepte del món postapocalíptic. Mitjançant micro conferències i activitats lúdiques i participatives els assistents es van acostar a aquest escenari postapocalíptic i de ciència ficció. 

A la jornada hi van participar altres entitats de la ciutat, com l’Escola de Música, el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa i altres entitats i col·lectius que van compartir les seves propostes lúdiques i educatives basades en la cultura digital, les noves tecnologies i la divulgació de la ciència. 

Robòtica, videojocs, noves tecnologies i vells principis de la ciència van ser part de la diversió i del descobriment que van gaudir petits i grans.

Interrogants com “Què farem amb tots aquest residus?”, es responien amb activitats sobre reciclatge i reutilització. La hipotètica expressió d'un ser arribat d'un altre planeta: “Hem arribat a la terra i ens hem trobat un món per construir” donava un missatge d'esperança després de l’apocalipsi i la pregunta “Ens ajudeu a crear un món nou?” sense dubtes es va respondre amb un sí, carregat de valors positius i esperança.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 16 juliol, 2019 - 10:15

Una mica de vermut i un munt de sèries

Dins de les activitats del Viu l'estiu al Prat, els dissabtes 6 i 13 de juliol vam gaudir d'una nova proposta al Centre Cívic Palmira Domènech: el Vermut&Sèries, una trobada a la t...

dimecres, 10 juliol, 2019 - 17:45

Nova edició dels English Workshops per al curs 2019-2020

Augmenta l’oferta dels tallers de cara al curs vinent
ee-grup.jpg

dilluns, 8 juliol, 2019 - 12:30

El programa municipal IntersECCions realitza 65 accions per vincular educació, cultura i comunitat, 23 més que el curs passat

Les dades de balanç d’aquest curs escolar es van presentar durant l’Escola d...