Esteu aquí

Linkafesta postapocalíptica 2018

En el marc de la cultura digital, el món postapocalíptic va ser el fil conductor d'una jornada tecnològica familiar plena d’innovació i creativitat.

Linkafesta 2018

dilluns, 19 novembre, 2018 - 19:15

Dissabte passat 17 de novembre el Centre Cívic Jardins de la Pau va acollir una nova edició de la Linkafesta. Una jornada familiar on unes dues-centes persones van gaudir d'una tarda plena d’activitats enfocades a l’experimentació i l’aprenentatge a través de les noves tecnologies. 

En aquesta ocasió el fil conductor va ser el concepte del món postapocalíptic. Mitjançant micro conferències i activitats lúdiques i participatives els assistents es van acostar a aquest escenari postapocalíptic i de ciència ficció. 

A la jornada hi van participar altres entitats de la ciutat, com l’Escola de Música, el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa i altres entitats i col·lectius que van compartir les seves propostes lúdiques i educatives basades en la cultura digital, les noves tecnologies i la divulgació de la ciència. 

Robòtica, videojocs, noves tecnologies i vells principis de la ciència van ser part de la diversió i del descobriment que van gaudir petits i grans.

Interrogants com “Què farem amb tots aquest residus?”, es responien amb activitats sobre reciclatge i reutilització. La hipotètica expressió d'un ser arribat d'un altre planeta: “Hem arribat a la terra i ens hem trobat un món per construir” donava un missatge d'esperança després de l’apocalipsi i la pregunta “Ens ajudeu a crear un món nou?” sense dubtes es va respondre amb un sí, carregat de valors positius i esperança.

Compartir

Noticies relacionades

Unzip Arts Visuals continua les seves accions

divendres, 30 octubre, 2020 - 19:00

Unzip Arts Visuals continua les seves accions dins el marc de la normativa sanitària actual

Projectes que s’adapten a les noves restriccions

divendres, 30 octubre, 2020 - 16:00

Es suspenen les activitats presencials de la Palmira

Continuem amb propostes en línia i el centre continua obert amb atenció al...
centric_plaça_porxada

divendres, 30 octubre, 2020 - 15:15

El Cèntric s’adapta a les noves restriccions sanitàries

Limitació d’horaris i serveis i suspensió d’activitats presencials són les...