Esteu aquí

Linkafesta postapocalíptica 2018

En el marc de la cultura digital, el món postapocalíptic va ser el fil conductor d'una jornada tecnològica familiar plena d’innovació i creativitat.

Linkafesta 2018

dilluns, 19 novembre, 2018 - 19:15

Dissabte passat 17 de novembre el Centre Cívic Jardins de la Pau va acollir una nova edició de la Linkafesta. Una jornada familiar on unes dues-centes persones van gaudir d'una tarda plena d’activitats enfocades a l’experimentació i l’aprenentatge a través de les noves tecnologies. 

En aquesta ocasió el fil conductor va ser el concepte del món postapocalíptic. Mitjançant micro conferències i activitats lúdiques i participatives els assistents es van acostar a aquest escenari postapocalíptic i de ciència ficció. 

A la jornada hi van participar altres entitats de la ciutat, com l’Escola de Música, el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa i altres entitats i col·lectius que van compartir les seves propostes lúdiques i educatives basades en la cultura digital, les noves tecnologies i la divulgació de la ciència. 

Robòtica, videojocs, noves tecnologies i vells principis de la ciència van ser part de la diversió i del descobriment que van gaudir petits i grans.

Interrogants com “Què farem amb tots aquest residus?”, es responien amb activitats sobre reciclatge i reutilització. La hipotètica expressió d'un ser arribat d'un altre planeta: “Hem arribat a la terra i ens hem trobat un món per construir” donava un missatge d'esperança després de l’apocalipsi i la pregunta “Ens ajudeu a crear un món nou?” sense dubtes es va respondre amb un sí, carregat de valors positius i esperança.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 25 abril, 2019 - 13:00

El Pratifolk arriba a la seva XXIIIena edició el primer cap de setmana de maig

Tres dies dedicats a la cultura tradicional
ea_teatre_arts_visuals.png

dimecres, 24 abril, 2019 - 11:00

Aquest curs comencen dos nous entorns d'aprenentatge artístics

L’Escola d’Arts del Prat i l’Escola d’Arts en Viu, en el marc dels projectes...

dimarts, 16 abril, 2019 - 14:00

Més de 6.200 persones trepitgen L’Artesà durant els dies de portes obertes

Al llarg de tres caps de setmana, més de 6.200 persones han descobert el Teatre L’Artesà amb les visites guiades, ...