Esteu aquí

Linkafesta postapocalíptica 2018

En el marc de la cultura digital, el món postapocalíptic va ser el fil conductor d'una jornada tecnològica familiar plena d’innovació i creativitat.

Linkafesta 2018

dilluns, 19 novembre, 2018 - 19:15

Dissabte passat 17 de novembre el Centre Cívic Jardins de la Pau va acollir una nova edició de la Linkafesta. Una jornada familiar on unes dues-centes persones van gaudir d'una tarda plena d’activitats enfocades a l’experimentació i l’aprenentatge a través de les noves tecnologies. 

En aquesta ocasió el fil conductor va ser el concepte del món postapocalíptic. Mitjançant micro conferències i activitats lúdiques i participatives els assistents es van acostar a aquest escenari postapocalíptic i de ciència ficció. 

A la jornada hi van participar altres entitats de la ciutat, com l’Escola de Música, el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa i altres entitats i col·lectius que van compartir les seves propostes lúdiques i educatives basades en la cultura digital, les noves tecnologies i la divulgació de la ciència. 

Robòtica, videojocs, noves tecnologies i vells principis de la ciència van ser part de la diversió i del descobriment que van gaudir petits i grans.

Interrogants com “Què farem amb tots aquest residus?”, es responien amb activitats sobre reciclatge i reutilització. La hipotètica expressió d'un ser arribat d'un altre planeta: “Hem arribat a la terra i ens hem trobat un món per construir” donava un missatge d'esperança després de l’apocalipsi i la pregunta “Ens ajudeu a crear un món nou?” sense dubtes es va respondre amb un sí, carregat de valors positius i esperança.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 febrer, 2019 - 14:45

El Prat se suma per primer cop a la Quinzena metropolitana de la dansa

Aquest projecte per apropar la dansa a la ciutadania, amb propostes...
Et_toca_a_tu_Entrecordes_Pepa_Colomer_IntersECCions.jpg

dimecres, 20 febrer, 2019 - 14:00

L’alumnat de l'Entrecordes de l'Escola Pepa Colomer tocarà amb l'OBC

Els nens i nenes ja estan preparant l’obra Gall de Foc
prpat_180413a.jpg

dimecres, 20 febrer, 2019 - 10:00

Nova edició del projecte Connexions d’IntersECCions

La diferència com a eix temàtic de treball del projecte Connexions 2018-2019