Esteu aquí

Linkafesta postapocalíptica 2018

En el marc de la cultura digital, el món postapocalíptic va ser el fil conductor d'una jornada tecnològica familiar plena d’innovació i creativitat.

Linkafesta 2018

dilluns, 19 novembre, 2018 - 19:15

Dissabte passat 17 de novembre el Centre Cívic Jardins de la Pau va acollir una nova edició de la Linkafesta. Una jornada familiar on unes dues-centes persones van gaudir d'una tarda plena d’activitats enfocades a l’experimentació i l’aprenentatge a través de les noves tecnologies. 

En aquesta ocasió el fil conductor va ser el concepte del món postapocalíptic. Mitjançant micro conferències i activitats lúdiques i participatives els assistents es van acostar a aquest escenari postapocalíptic i de ciència ficció. 

A la jornada hi van participar altres entitats de la ciutat, com l’Escola de Música, el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa i altres entitats i col·lectius que van compartir les seves propostes lúdiques i educatives basades en la cultura digital, les noves tecnologies i la divulgació de la ciència. 

Robòtica, videojocs, noves tecnologies i vells principis de la ciència van ser part de la diversió i del descobriment que van gaudir petits i grans.

Interrogants com “Què farem amb tots aquest residus?”, es responien amb activitats sobre reciclatge i reutilització. La hipotètica expressió d'un ser arribat d'un altre planeta: “Hem arribat a la terra i ens hem trobat un món per construir” donava un missatge d'esperança després de l’apocalipsi i la pregunta “Ens ajudeu a crear un món nou?” sense dubtes es va respondre amb un sí, carregat de valors positius i esperança.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 12 desembre, 2018 - 07:30

Nova edició dels English Workshops

Tallers trimestrals, temàtics i innovadors, per a l'alumnat d'ESO, per gaudir...
181115_pr.vis_.can_.jpg

dimecres, 5 desembre, 2018 - 13:30

Primeres passes del projecte d'Arts Visuals d'IntersECCions al CEE Can Rigol

Arran de la participació del CEE Can Rigol, UNZIP i l'Escola d'Arts del Prat ...

dimarts, 4 desembre, 2018 - 16:30

Vídeo del Prat nocturn, 2018

Ja tenim el vídeo resum del Prat Nocturn d’enguany