Esteu aquí

L'exposició itinerant Habitatge/cat arriba al Prat

La mostra recorre des de març 21 municipis de Catalunya per explicar les polítiques d’habitatge que el govern de la Generalitat ha impulsat en els darrers anys

dimarts, 27 juliol, 2010 - 10:42

El conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Francesc Baltasar, i l’alcalde accidental del Prat, Rafael Duarte, presentaran l'exposició dimecres 28 de juliol, a les 18.30 h, a la pl. de Pau Casals, on estarà instal·lada de 10 a 20 h des del 27 de juliol a l'1 d'agost.

El Prat és el darrer dels 21 municipis que Habitatge/cat ha visitat des que el passat 19 de març es va inaugurar a Mollerussa (Pla d'Urgell).

Les persones que visitin la instal·lació coneixeran el que ofereix l’Administració per accedir a l’habitatge: habitatge protegit de compra i lloguer, ajuts per comprar i llogar, ajuts per a l’emancipació dels joves, garanties que dóna la Generalitat als propietaris que volen llogar un pis i la xarxa d’habitatges que té l’Administració per a joves, gent gran i persones amb necessitats específiques d’allotjament. També trobaran les mesures impulsades en matèria d’habitatge davant la crisi econòmica.

L’exposició presenta, igualment, els ajuts i préstecs per a la rehabilitació d’edificis i d’habitatges quant a la reparació de patologies estructurals, instal·lació d’ascensors, adequació d’instal·lacions comunitàries i incorporació d’elements de sostenibilitat i eficiència energètica. Hi ha un apartat dedicat a la qualitat i innovació, ja que avui és bàsic construir amb el menor impacte ambiental i, per tant, amb criteris d’ecoeficiència.

Tot seguit podeu consultar un dossier (format Pdf) sobre les polítiques d'habitatge al Prat.

Compartir

Noticies relacionades

Guinguetes platja

divendres, 17 setembre, 2021 - 12:15

Les guinguetes de la platja modifiquen els seus horaris pels últims dies de temporada de bany

La qualitat de l’aigua continua sent excel·lent pel bany segons les darreres...
Projecte Sorell

dijous, 16 setembre, 2021 - 08:30

El programa SORELL aconsegueix estalviar més de 20.000 kg anuals de paper en llibres de text

La iniciativa, a més, permet abaratir la tornada a l’escola un 85% a les...

dilluns, 13 setembre, 2021 - 14:45

Obres de millora a les escoles

Durant l’estiu, l’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions per tal de...