Esteu aquí

L’exposició ‘Celebrem la Biodiversitat’ canvia d’ubicació

Ara, es podrà visitar durant les pròximes setmanes davant l’entrada i sortida de Rodalies i Metro al Prat Estació. Recordem que es tracta d’un recull de més de 150 fotografies del Delta de Llobregat i que pertanyen al Concurs Fotogràfic Delta.

Expo celebrem biodiversitat

dimarts, 8 març, 2022 - 14:45

L’esplanada d’entrada i sortida de Rodalies i el Metro, concretament del Prat Estació, acull l’exposició ‘Celebrem la Biodiversitat’, un recorregut per les millors instantànies del nostre delta. És un passeig pel passat i present del delta, així com un repàs per aquells valors ambientals del territori. També és un homenatge a totes i tots els participants del Concurs Fotogràfic Delta que, sense saber-ho, han documentat el pas dels anys d’aquest espai tan important.

Inaugurada a la 48a Fira Avícola i, després de dos mesos instal·lada al Cèntric Espai Cultural, ara continua el seu itinerari per la ciutat a aquest emplaçament per donar el màxim de visibilitat als valors del delta i continuar reclamant la necessitat de protegir els espais naturals i, en definitiva, el Delta del Llobregat.

Compartir

Noticies relacionades

Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...

divendres, 11 novembre, 2022 - 13:15

Estrenem una nova Jugateca!

El nou mòdul dedicat a l’educació ambiental està ubicat a la platja del Prat,...
Plaques fotovoltaiques

dimecres, 9 novembre, 2022 - 18:30

Recta final per posar en marxa la Comunitat d’Energia del Prat, que vol abastir tota la ciutat i esdevenir la més gran de l’Estat

El ple del Prat ha donat avui el tret de sortida per cercar socis per a la...