Esteu aquí

A l’estiu, continuen les activitats per a persones amb diversitat funcional motora

dijous, 30 juny, 2022 - 13:00

El proper divendres 1 de juliol començarà el taller d’activitat física terapèutica, una activat que té l’objectiu de promoure la integració i la rehabilitació de les persones amb diversitat funcional.

Es durà a terme per donar continuïtat a l’activitat durant els mesos d’estiu, per tal de treballar el desenvolupament de diferents capacitats i per facilitar la integració social de persones amb diversitat funcional motora del Prat.

L’activitat es desenvoluparà els dimarts i divendres de 12:15 a 13:00 h durant el mes de juliol, a les instal·lacions del Centre cívic Palmira Domènech.

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a les persones amb diversitat funcional en el següent enllaç.

Per a més informació us podeu adreçar de manera presencial a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...