Esteu aquí

L’estalvi del 8M es destina a entitats de suport a dones que pateixen violència masclista

TEMES: Persones,Dones

El seguiment de la vaga convocada per reivindicar el 8M per part de les treballadores de l’Ajuntament del Prat va suposar un estalvi de 12.438 € en sous que aniran a entitats que lluiten cada dia pels drets de la dona.

dijous, 26 juliol, 2018 - 10:15

El passat 8 de març, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona, es va convocar una vaga feminista històrica amb la finalitat de  reivindicar el treball femení, la lluita contra l’escletxa salarial, el respecte a la diversitat sexual, el dret a decidir sobre el cos, una educació lliure de valors patriarcals i denunciar la violència masclista que pateixen les dones pel sol fet de ser dones.

El seguiment d’aquesta vaga per part de les treballadores de l’Ajuntament del Prat va suposar un estalvi de 12.438 € en sous. L’Ajuntament, va aprovar en Junta de Govern destinar aquest diners a entitats que lluiten pels drets de la dona.

Les dues entitats seleccionades amb el suport dels sindicats, i que rebran 6.218 € cadascuna, són:

· Fundació AGI (Assistència i Gestió Integral), pel seu programa d’acollida d’urgència per a dones i fill/es que han hagut d’abandonar la seva llar per motius de seguretat física i psíquica. Es tracta d’un espai de contenció emocional, així com un suport transitori per fer front a situacions de violència masclista

· Associació AADAS (Associació de Dones Agredides Sexualment), pel seu servei d’atenció i assistència psicològica i jurídica a les dones víctimes d’agressions sexuals.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...
Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...