Esteu aquí

L'Espanyol difondrà el patrimoni natural del Prat

L'alcalde de la ciutat, Lluís Tejedor, i el president del club, Daniel Sánchez Llibre, signen un conveni.

divendres, 16 maig, 2008 - 12:57

L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i el president del Reial Club Deportiu Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, signen avui un conveni de col·laboració entre totes dues entitats per a la millora, la difusió i la promoció del medi ambient i del patrimoni natural del municipi del Prat i, en concret, dels espais naturals del delta del Llobregat.

Segons el conveni, el RCD Espanyol publicitarà, informarà i difondrà entre els seus socis i col·laboradors els valors naturals del delta del Llobregat. També promocionarà entre les seves penyes les activitats que des de l’Ajuntament del Prat s’organitzen per donar a conèixer aquesta part del territori pratenc atès els seus valors mediambientals.

El club també es compromet a dur a terme accions de publicitat i difusió d’aquests espais i valors naturals del delta, mitjançant la utilització de la imatge pública dels seus esportistes.

L’Ajuntament, per la seva banda, es compromet a difondre el logotip del RCD Espanyol i a utilitzar-lo en les actuacions vinculades a la difusió, promoció i millores del delta del Llobregat.

El conveni té una durada de cinc anys prorrogables.

Recordem que el RCD Espanyol està construint el seu nou estadi a la plana del Galet, uns terrenys compartits pels termes municipals del Prat i de Cornellà.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...