Esteu aquí

L'Escola Sona amb The Hitters i Turn the page

Cinquè concert de combos de L'Escola d'Arts en Viu a La Capsa

divendres, 14 maig, 2021 - 10:00

Dijous 13 de maig hem pogut gaudir del cinquè concert de combos de L'Escola d'Arts en Viu dins de la programació de La Capsa, amb els combos Turn de page i The Hitters. Amb aquest concert ja són 10 els combos que han tingut l'oportunitat de tocar a La Capsa des del mes de gener de 2021. Aquests han estat els primers concerts d'ençà de l'inici de la pandèmia que L'Escola d'Arts en Viu ha pogut posar en funcionament en col.laboració amb La Capsa.

Els dos combos han tocat temes clàssics del rock i del pop com Sir Duke de Steve Wonder o Creep de Radiohead, i també temes de músics més actuals com Locked out of heaven de Bruno Mars. Són combos consolidats, que ja tenen un cert nivell musical i que poden oferir concerts molt interessant per al públic en general. El combo The Hitters ha tocat principalment temes d'estil pop, mentre que el combo Turn the page ha tocat temes amb un estil més rocker.

El proper concert de L'Escola Sona serà el dijous 10 de juny, i posteriorment es realitzarà un darrer concert a principis del mes de juliol, molt probablement a l'espai exterior de La Capsa.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dijous, 23 setembre, 2021 - 10:00

Bafarades i onomatopeies a la Biblioteca Antonio Martín

Un nou punt de referència: el còmic de superherois

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...