Esteu aquí

L’Escola Municipal de Música participa en el concert de celebració dels 25 anys de l’Associació Catalana d’Escoles de Música

121 alumnes de l’Escola participaran en un dels concerts més multitudinaris que s’han celebrat en els darrers anys

dimarts, 29 maig, 2018 - 12:00

L’Escola Municipal de Música del Prat encara les darreres setmanes del curs escolar. Els alumnes preparen els seus concerts finals de curs per mostrar en públic l’evolució i el treball realitzat durant els darrers mesos. Dins de les diferents activitats per promoure la seva formació musical, l’Escola participa en trobades i concerts amb altres formacions musicals i intèrprets.

Gran concert a l'estadi del RCD Espanyol

Un d’aquests projectes és la celebració dels 25 anys de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM). L’ACEM ha triat l’RCE-Stadium de Cornellà-El Prat com a lloc per fer el concert que donarà clausura a totes les activitats de celebració del quart de segle de l’entitat. Així doncs, el 10 de juny, el recent estrenat camp de futbol de l’Espanyol esdevindrà un escenari per gairebé 6.000 músics i cantaires que, sota la batuta del Manel Camp, realitzaran un dels concerts més multitudinaris que s’ha dut a terme en els darrers anys al país.

120 alumnes del Prat

En aquest macroconcert hi participen alumnes d’entre 8 i 80 anys de 82 escoles de música del territori català, i concretament de l’Escola Municipal de Música del Prat hi participaran 120 dels nostres alumnes: 43 d'instruments de banda, 14 d'instruments de corda, 25 de guitarra i baix, 5 percussionistes, 2 de tradicional i 31 de cor.

Cal dir que l’EMMEP ha participat a totes les trobades que s’han realitzat al llarg del curs a diferents ciutats del territori (Tarragona, Manresa, Sant Cugat, Lleida, Barcelona, Sant Feliu de Guixols i La Seu d’Urgell), aquestes organitzades per especialitats instrumentals o per formacions instrumentals o vocals.

L’ACEM ha aprofitat els actes d’aquest 25è aniversari per crear la seva primera formació consolidada: l’ACEM Jazz Band, que també participarà en aquest concert. Aquesta formació està formada per alguns dels joves estudiants amb més talent de les escoles de música del país i un dels músics sel·leccionats per la formació és alumne de l’EMMEP.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 16 juliol, 2019 - 10:15

Una mica de vermut i un munt de sèries

Dins de les activitats del Viu l'estiu al Prat, els dissabtes 6 i 13 de juliol vam gaudir d'una nova proposta al Centre Cívic Palmira Domènech: el Vermut&Sèries, una trobada a la t...
ee-grup.jpg

dilluns, 8 juliol, 2019 - 12:30

El programa municipal IntersECCions realitza 65 accions per vincular educació, cultura i comunitat, 23 més que el curs passat

Les dades de balanç d’aquest curs escolar es van presentar durant l’Escola d...

dijous, 4 juliol, 2019 - 22:00

El Teatre L’Artesà del Prat acull l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Cultura 2019

Amb aquests premis, lliurats pel CoNCA (Consell Nacional de la Cultura i de...