Esteu aquí

L'escola Mare de Déu del Carme s'apunta a l'estalvi d'aigua

El centre signa un conveni amb l'Ajuntament dins la campanya "El Prat, terra d'aigua".

dimecres, 10 maig, 2006 - 13:27

L'escola Mare de Déu del Carme aplicarà mesures destinades a l'estalvi d'aigua i a fer un consum més racional i sostenible d'aquest recurs.

L'Ajuntament i aquest centre educatiu van signar dimarts, 9 de maig, un conveni de col·laboració per tal de fomentar el bon consum de l'aigua a tota la comunitat educativa del centre i fer-ho extensible a les famílies dels alumnes.

Es tracta del segon centre educatiu del Prat que arriba a un acord amb el consistori per posar en marxa accions per estalviar aigua, després de l'institut IES Ribera Baixa. Aquesta iniciativa forma part de la campanya "El Prat, terra d'aigua", que va començar l'any passat.

Un dels objectius de la campanya és aconseguir que les escoles de la ciutat s'afegeixin a la campanya i treballin per millorar l'ús d'aquest recurs.

Mitjançant l'activitat d'educació ambiental l'"Ecoauditoria de l'aigua" els alumnes avaluen el consum d'aigua en el centre i proposen mesures d'estalvi que s'apliquen amb el suport de l'Ajuntament.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...