Esteu aquí

L'Escola d'Arts en Viu tanca el curs virtualment

Amb un seguit d'actuacions en línia i vídeos, l'alumnat i professorat s'han acomiadat fins a l'any vinent

dilluns, 29 juny, 2020 - 10:45

L'Escola d'Arts en Viu no ha parat la seva activitat durant els darrers mesos i ha funcionat en línia durant tot el període de confinament de l'estat d'alarma. Durant aquest període, el professorat de L'Escola ha mantingut el contacte amb l'alumnat, que ha pogut continuar fent música, dansa o teatre des de la distància, practicant a casa, amb exercicis, propostes i algunes experiències col·laboratives, com els vídeos per cel·lebrar el Dia Mundial de la Dansa o la Cantata des de casa. 

D'aquesta realitat viscuda també n'han sorgit diverses creacions que L'Escola ha volgut mostrar a tota la ciutadania, a través de Youtube, coinicidint amb la finalització del període lectiu. S'han pogut veure els vídeos de tancament dels grups de Sensibilització artística, de Dansa Adults i Joves, de les formacions de l'Escola com la Big Band o l'Orquestra de Corda, dels grups de teatre d'infants i joves, entre altres.

Els Combos de L'Escola també s'han acomiadat del curs el passat dimarts amb un concert a través de YouTube Live. Durant el confinament els Combos de música moderna i jazz, han preparat fins a 10 vídeoclips, que van estrenar també en obert per a tota la ciutadania. Amb el Cristian Cantero com a presentador, vam gaudir d'actuacions de ritmes i temes diferentes, des de Bruno Mars, a Green Day o Marvin Gaye. 

Tots aquests videos es poden veure al canal de YouTube de L'Escola i a la seva web.


 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 28 setembre, 2021 - 12:30

Tornen els English Workshops amb novetats

Els tallers temàtics extraescolars en anglès adreçats a alumnat d'ESO....

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dijous, 23 setembre, 2021 - 10:00

Bafarades i onomatopeies a la Biblioteca Antonio Martín

Un nou punt de referència: el còmic de superherois