Esteu aquí

L'Escola d'Arts en Viu tanca el curs amb més de 30 espectacles i concerts

Les activitats finals van començar el dissabte 11 amb l'espectacle de Sensibilització artística i van acabar el dimecres 22 amb un concert final d'orquestres

dilluns, 27 juny, 2022 - 10:00

La posada en escena del treball realitzat per l'alumnat de L'Escola d'Arts en Viu és una part important del seu procés d'aprenentatge. És per això que aquest mes de juny ha estat ple d'actuacions de tot tipus en les quals han participat la gran majoria de l'alumnat.

Els alumnes de Sensibilització artística 2 van ser els primers a presentar el seu espectacle, que es va realitzar el dissabte 11 de juny a l'auditori del Cèntric espai cultural. A partir del dimecres 15 de juny van començar les audicions d'instruments a l'edifici de Torre Balcells, que es van allargar fins al dimarts 21 de juny, amb participació de grups d'alumnes de tots els instruments que s'imparteixen a la seu principal de L'Escola.

Pel que fa a l'alumnat que té com a seu l'edifici de La Capsa, les seves actuacions es van centrar en un triple concert de combos de L'Escola Sona, celebrat el dijous 16 de juny, i en una sessió doble d'audicions de grups d'instruments els dies 20 i 21 de juny.

A L'Artesà i al Teatre Modern van tenir lloc les posades en escena dels espectacles de dansa i teatre, començant per els grups de dansa joves que van actuar el divendres 17 de juny, i seguint amb els grups de teatre joves, dansa infants i dansa adults. A destacar també l'espectacle Rainbow, del qual podeu veure una col.lecció de fotos en aquesta notícia, que van presentar els alumnes de 4 grups diferents de música, dansa i teatre el diumenge 19 de juny a la sala petita de L'Artesà.

Tota aquesta activitat de concerts i espectacles va finalitzar el dimecres 22 de juny amb un Concert de Grans Conjunts, és a dir de les orquestres i bandes de L'Escola, a la plaça Pau Casals, a les 20h, obert a tota la ciutadania, del qual també podeu veure fotos en aquesta notícia.

Després d'aquest final tant intens, L'Escola encara oferirà 4 concert més en el marc del cicle d'estiu Viu la Cultura, són els Concerts al Porxo de Torre Balcells, i també una participació en el cicle Cinema i Música de La Capsa.

 

Rainbow
Concert de Grans Conjunts

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...