Esteu aquí

L’Escola d’Arts en Viu segueix activa

El professorat manté el contacte amb l’alumnat per continuar la pràctica des de casa

Torre Balcells

divendres, 20 març, 2020 - 11:15

A causa de les mesures preses per l’Ajuntament del Prat amb l’objectiu de frenar la propagació de l’epidèmia del Coronavirus, L’Escola d’Arts en Viu roman tancada des del passat divendres 13 de març. Tot i això, manté part de la seva activitat i està posant en marxa diferents propostes perquè el seu alumnat pugui seguir practicant durant aquests dies de confinament.

Professors i professores estan contactant amb els seus alumnes per recomanar materials i propostes de treball, adequades al nivell o disciplina que l’alumne estigui cursant. 

Així, per exemple, l’alumnat d’avançat té la possibilitat de fer classes per videoconferència, mantenint una regularitat setmanal, sempre que sigui possible. 

Els alumnes d’instrument  o de classes de llenguatge i harmonia, estan rebent setmanalment una proposta de treball (partitures, videotutorials o materials audiovisuals relacionats) perquè els alumnes puguin seguir practicant a casa durant aquests dies. Els alumnes també tindran la possibilitat de retornar al professorat els exercicis fets, en format vídeo o àudio, per fer un seguiment del treball realitzat.

L’alumnat de dansa i de teatre també ha rebut videotutorials amb exercicis que es puguin realitzar a casa i recomanacions de vídeos d’interès relacionats, textos o lectures.

També s’han enviat propostes a les orquestres, combos, cors i ensembles per a què puguin anar treballant nou repertori. 

Les quotes de L’Escola d’Arts en Viu, així com d’altres serveis municipals, no s’hauran de pagar durant el període de vigència del tancament. L’Ajuntament del Prat està treballant per trobar fórmules per vehicular el retorn, no cobrament o bonificació de les quotes i s’informarà adequadament segons vagi evolucionant l’actual situació. 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 4 agost, 2022 - 10:00

L'Illa de la lectura: 25 nenes i nens compartint aventures i complicitats

La Sala Infantil de la Biblioteca Antonio Martín forma infants lectors amb...
Casal d'estiu de natació a la piscina del CEM Fondo d'en Peixo

dilluns, 1 agost, 2022 - 10:45

Uns 3.600 infants i joves han participat als casals i activitats d’estiu al Prat durant el mes de juliol

Durant tot l’agost, es continuaran fent casals i campus nàutics (per aprendre...
Festa_Major

divendres, 29 juliol, 2022 - 10:45

Ens preparem per a la Festa Major 2022!

Al setembre ens espera una Festa Major amb un dia més i que es desenvoluparà...