Esteu aquí

L'Escola d'Arts en Viu reprèn bona part de l'activitat presencial

El pla d'obertura progressiva d'activitats permet fer classe en grups de 6 alumnes

dimarts, 24 novembre, 2020 - 09:00

La Resolució 2983/2020 de 21 novembre per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de covid-19 al territori de Catalunya permet a les escoles d’ensenyaments artístics realitzar classes presencials en grups de màxim 6 alumnes.

Després de 3 setmanes en les quals L'Escola ha funcionat en línia, el dilluns 23 de novembre s'han reprès la majoria de classes presencialment.

En el cas dels grups-classe superiors a 6 alumnes (com per exemple les orquestres, alguns grups de dansa, de teatre, de  llenguatge musical, o de cors) es divideixen en grups de 6 per fer la classe simultàniament en espais diferents o per assistir en setmanes alternes. En canvi les classes que no superen aquest nombre màxim d’alumnes (com per exemple instrument, alguns combos i ensembles, alguns grups de dansa) es realitzen setmanalment.

Les activitats a les diferents seus es realitzen amb totes les mesures de seguretat necessàries: ús de mascaretes, neteja de mans i de materials, ventilació d'espais, instruments no compartits, etc. Les seus en les quals s'ha reprès part de l'activitat presencial són Torre Balcells, La Capsa, L'Artesà i el Centre Cívic Palmira Domènech.

L'Escola manté temporalment una part de la seva activitat en línia, en especial aquella que té a veure amb l'alumnat de 0 a 7 anys.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h
Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...