Esteu aquí

L'Escola d'Arts en Viu participa al Festival Atlantikaldia

Professorat de L'Escola ha realitzat tallers de música tradicional i rumba

dimarts, 20 setembre, 2022 - 11:15

Durant els dies 15, 16, 17 i 18 de setembre un grup de 4 professors i professores de L'Escola d'Arts en Viu han participat al festival Atlantikaldia organitzat per la ciutat d'Errenteria al País Basc. La invitació a participar a aquest festival la va fer l'escola d'arts d'aquest municipi, l'Herri Arte Eskola, que és un dels agents participants en aquest festival.

L'Atlantikaldia és un festival de músiques d'arrel tradicional, amb una programació d'artistes rellevants d'aquest estil musical, i en el qual l'Herri Arte Eskola realitza també habitualment un concert amb el seu alumnat de música i danses tradicionals basques. L'aportació del professorat de L'Escola d'Arts en Viu del Prat ha consistit en ensenyar a l'alumnat de l'Herri Arte Eskola músiques i danses tradicionals catalanes i també rumba catalana, per fer una fusió amb els instruments i les danses basques. Al llarg dels 4 dies que el professorat ha estat a Errenteria han realitzat tallers i assaigs amb el professorat i l'alumnat de l'Herri Arte Eskola que han acabat mostrant el seu fruit en un concert del diumenge 18 de setembre, a l'escenari principal del festival.

L'Escola d'Arts en Viu ha convidat al professorat i a l'alumnat de l'Herri Arte Eskola a visitar el Prat durant la propera primavera, amb la intenció de repetir aquest concert de fusió de músiques tradicionals catalana i basca a la nostra ciutat, i amb la idea que siguin els professors d'Errenteria els qui facin tallers de música i d'instruments tradicionals bascos, com el txistu i la trikitixa, a l'alumnat del Prat.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 desembre, 2022 - 10:00

El Prat ocult estrena nova web elprat.cat/elpratocult

Posem a l’abast d’un clic la història del Prat d’una manera lúdica i divertida

divendres, 2 desembre, 2022 - 13:45

Finalitza l’exposició “Encreuaments. L’evolució demogràfica del Prat”

Més 3000 persones han visitat l’exposició que analitza l’evolució demogràfica...