Esteu aquí

L'Escola d'Arts en Viu comença el 2021 amb l'activitat online

Les noves restriccions covid aprovades després de Nadal limiten les classes presencials

dilluns, 11 gener, 2021 - 10:00

Seguint les noves mesures covid aprovades recentment, la primera setmana lectiva d'aquest nou any 2021, concretament de l’11 al 16 de gener, L'Escola no podrà fer classes presencials però ofereix a tot l'alumnat classes en línia a través d'una plataforma de videoconferències.

La docència, com ja s'ha fet en períodes anteriors d'aquest curs i del curs 19-20, és manté adaptant les metodologies a la virtualitat i, tot i les limitacions lògiques que comporta la no presencialitat, es garanteix un acompanyament a tot l'alumnat, infants, joves i adults, en qualsevol dels programes o disciplines de música, dansa i teatre de L'Escola. En aquestes classes es donen recomanacions de pràctica d'exercicis, s'ensenyen pautes d'estudi a casa, s'aprenen cançons, coreografies o elements teòrics en funció de l'edat i el nivell, i quan es possible, es toca, canta i balla. En algunes classes també es demana a l'alumnat que s'enregistrin els exercicis per poder-los visualitzar i comentar després. L'objectiu principal és que el procés educatiu iniciat no es vegi interromput.

L'Escola confia que la situació millori i que properament es puguin continuar les classes presencialment. De moment les restriccions actuals són vàlides fins al 18 de gener. 

L'edifici de Torre Balcells manté el servei d'atenció al públic obert de dilluns a divendres de 16 a 21h.

 

Compartir

Noticies relacionades

Taller Nou Fang

divendres, 15 gener, 2021 - 12:00

El projecte Nou Fang ofereix l’oportunitat d’explorar el món agrari a través de la fotografia documental com a eina de mediació

Trobareu les seves fotografies i testimonis del procés de treball en un...

divendres, 15 gener, 2021 - 11:30

El Teatre L’Artesà torna amb la programació de febrer i març

A partir de dilluns 18 de gener es podran comprar les entrades per als...

dijous, 14 gener, 2021 - 14:45

'Marina 13' i el seu esperit comunitari

La comunitat de veïns ha desenvolupat aquest Nadal una iniciativa de...