Esteu aquí

L'Escola d'Arts en Viu acaba el curs amb més de 30 actuacions

S'han pogut veure espectacles de dansa, de teatre, de música i projectes de creació

dimecres, 23 juny, 2021 - 10:30

L'Escola d'Arts en Viu ha acabat el curs 20-21 amb una proposta molt nombrosa d'actuacions diverses entre el 15 i el 22 de juny, tant de les disciplines de dansa, de teatre, de música, i també dels projectes de creació que es realitzen amb L'Artesà.

En concret l'alumnat de Dansa de totes les edats va oferir 2 actuacions al Teatre Modern els dies 16 i 17 de juny, l'alumnat de Teatre Joves va oferir les seves obres el dissabte 19 de juny a la sala petita de L'Artesà, i l'alumnat de música que està aprenent algun instrument va poder actuar a l'auditori de Torre Balcells, en un seguit de petites audicions que van omplir totes les tardes del dia 15 al dia 22 de juny. A més es van realitzar dos concerts molt especials per començar i acabar aquest període de 8 dies d'actuacions, van ser el concert d'Orquestres i Bandes que es va dur a terme el dimarts 15 de juny als Jardins del Cementiri Vell i el concert dels Cors Jove i Adult que es va realitzar el dimarts 22 de juny al Teatre Modern.

Cal destacar també la posada en escena dels 2 projectes de creació que diversos joves dels àmbits de música, teatre i dansa, van preparar i van presentar el diumenge 20 de juny a la sala petita de L'Artesà. Per una banda es va presentar el treball del grup de Pràctiques de creació que havien fet amb l'acompanyament del ballarí i coreograf Toni Mira, i per altra banda es va presentar el treball del grup d'Artefactes escènics, que en aquest cas havien estat acompanyats pels artistes Pere Jou i Aurora Bauzà.

Amb aquesta setmana llarga de concerts i actuacions es clou el curs 20-21, un curs que tot i les restriccions covid i els peíodes de classes online, ha pogut finalitzar-se a dalt de l'escenari, aspecte molt important per a la formació artística i per a la pràctica de la dansa, la música i el teatre.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 4 agost, 2022 - 10:00

L'Illa de la lectura: 25 nenes i nens compartint aventures i complicitats

La Sala Infantil de la Biblioteca Antonio Martín forma infants lectors amb...
Casal d'estiu de natació a la piscina del CEM Fondo d'en Peixo

dilluns, 1 agost, 2022 - 10:45

Uns 3.600 infants i joves han participat als casals i activitats d’estiu al Prat durant el mes de juliol

Durant tot l’agost, es continuaran fent casals i campus nàutics (per aprendre...
Festa_Major

divendres, 29 juliol, 2022 - 10:45

Ens preparem per a la Festa Major 2022!

Al setembre ens espera una Festa Major amb un dia més i que es desenvoluparà...