Esteu aquí

L'Escola d'Arts en Viu acaba el curs amb més de 30 actuacions

S'han pogut veure espectacles de dansa, de teatre, de música i projectes de creació

dimecres, 23 juny, 2021 - 10:30

L'Escola d'Arts en Viu ha acabat el curs 20-21 amb una proposta molt nombrosa d'actuacions diverses entre el 15 i el 22 de juny, tant de les disciplines de dansa, de teatre, de música, i també dels projectes de creació que es realitzen amb L'Artesà.

En concret l'alumnat de Dansa de totes les edats va oferir 2 actuacions al Teatre Modern els dies 16 i 17 de juny, l'alumnat de Teatre Joves va oferir les seves obres el dissabte 19 de juny a la sala petita de L'Artesà, i l'alumnat de música que està aprenent algun instrument va poder actuar a l'auditori de Torre Balcells, en un seguit de petites audicions que van omplir totes les tardes del dia 15 al dia 22 de juny. A més es van realitzar dos concerts molt especials per començar i acabar aquest període de 8 dies d'actuacions, van ser el concert d'Orquestres i Bandes que es va dur a terme el dimarts 15 de juny als Jardins del Cementiri Vell i el concert dels Cors Jove i Adult que es va realitzar el dimarts 22 de juny al Teatre Modern.

Cal destacar també la posada en escena dels 2 projectes de creació que diversos joves dels àmbits de música, teatre i dansa, van preparar i van presentar el diumenge 20 de juny a la sala petita de L'Artesà. Per una banda es va presentar el treball del grup de Pràctiques de creació que havien fet amb l'acompanyament del ballarí i coreograf Toni Mira, i per altra banda es va presentar el treball del grup d'Artefactes escènics, que en aquest cas havien estat acompanyats pels artistes Pere Jou i Aurora Bauzà.

Amb aquesta setmana llarga de concerts i actuacions es clou el curs 20-21, un curs que tot i les restriccions covid i els peíodes de classes online, ha pogut finalitzar-se a dalt de l'escenari, aspecte molt important per a la formació artística i per a la pràctica de la dansa, la música i el teatre.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 setembre, 2021 - 10:00

Inici inscripcions de la nova temporada d’activitats

La Biblioteca Antonio Martín enceta a la tardor un nou cicle d'activitats i...

dijous, 16 setembre, 2021 - 09:30

IntersECCions celebra els seus cinc anys amb una publicació

S'ha presentat i fet publica en motiu de la lliçó inaugural del curs

dimecres, 15 setembre, 2021 - 15:00

Presentem la selecció d'artesanes i tallers que formaran part de L’Aparador de Festa Major 2021

Les inscripcions als tallers de L'Aparador estaran disponibles a partir del...