Esteu aquí

L'Escola d’Adults Terra Baixa participa en la confecció d’un itinerari d’arbres singulars al parc Nou

Aquesta acció s'enmarca dins dels projectes participatius que promou l’AMB per desenvolupar accions de millora als parcs metropolitans

dilluns, 1 juliol, 2019 - 11:30

Durant aquest curs 2018/2019, el Centre de Formació d’Adults Terra Baixa ha col·laborat amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en la confecció d’un itinerari d’arbres i arbustos singulars del parc Nou en el marc dels projectes participatius que promou l’AMB  per desenvolupar  accions de millora als parcs metropolitans.

Per finalitzar el projecte, es va fer una cloenda festiva el passat mes de juny durant la qual l’AMB va lliurar al Centre de Formació d’Adults Terra Baixa un diploma de reconeixement de la tasca realitzada.

Per tercer any consecutiu, tant aquest centre com l’institut Les Salines han col·laborat en la iniciativa de projectes participatius de l'AMB. A més de l'itinerari d'arbres,  s’han construït i instal·lat més de 15 caixes niu al parc Nou i s’ha format 15 persones per fer guiatges ambientals en aquest espai.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 14 octubre, 2019 - 08:30

Dos contenidors roses per a vidre contra el càncer de mama, a pl. Catalunya

El vidre recollit durant dues setmanes es bescanviarà per diners per a una...

divendres, 11 octubre, 2019 - 09:00

S'instal·len 13 nous contenidors per a oli de cuina usat i ja n'hi ha 36

Cada any es recullen al Prat 15 tones, però altres 300 es llencen per l'aigüera

divendres, 4 octubre, 2019 - 10:30

Afectacions al trànsit i als autobusos de la Cursa Popular de diumenge

Diumenge 6 d'octubre, a partir de les 9:30 h i fins a les 12 h, aproximadament, se celebrarà la 39a Cursa Popular del Pr...