Esteu aquí

Les terrasses dels bars podran obrir més hores

L'Ajuntament modificarà alguns aspectes de l'ordenança municipal.

dimecres, 13 maig, 2009 - 11:52

Les terrasses i vetlladors dels bars i restaurants del Prat podran obrir fins les onze de la nit entre setmana i fins a les dotze els caps de setmana durant l’estiu.

Així ho ha comunicat el consistori a representats de bars, restaurants i locals d'oci de la ciutat, que reclamaven diverses modificacions en l’ordenança municipal que va entrar en vigor ara fa cinc mesos.

La modificació també preveu una ampliació dels mesos considerats dintre de la temporada d’estiu a la segona quinzena d’abril i tot el mes de maig.

Un altre dels punts que també es modificaran és el que fa referència als espais que han de tenir els bars i restaurants i com s’han de compatibilitzar amb l’ús ciutadà de la via pública. Això suposarà la retirada d'unes 25 taules a tota la ciutat.

Tot seguit podem escoltar (format mp3) les declaracions del tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Transport, Antoni Rodés a l'emissora municipal El Prat Ràdio.

Descarregar arxiu -

Compartir

Noticies relacionades

Gespa Julio Méndez

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:45

El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

El nou terreny de joc, d’última generació, té les marques de qualitat FIFA...
Cursa_popular_banner-485x475.png

dimarts, 21 setembre, 2021 - 11:15

Afectacions de trànsit per Festa Major

Durant el cap de setmana, la circulació per algunes vies de la ciutat es...

dilluns, 20 setembre, 2021 - 14:45

Desenes de milers de persones van concentrar-se ahir contra l’ampliació de l’aeroport, entre elles una àmplia representació del Prat

L’alcalde Lluís Mijoler es va sumar al grup de manifestants del Prat perquè...