Esteu aquí

Les Sales d'Estudi del Prat tornen a obrir les seves portes

Per a aquells estudiants que a casa no tenen mitjans, espai ni ambient d'estudi.

dimarts, 2 gener, 2007 - 10:30

El 2 de gener obren les seves portes les Sales d'Estudi del Prat, pensades per a facilitar que els i les estudiants de la nostra ciutat que preparen els seus examens disposin de sales habilitades especialment per a l'estudi.

Les sales estan pensades especialment per a aquells estudiants que a casa seva no tenen ni mitjans, ni espai, ni ambient idoni per a l'estudi, ja sigui individual com en grup. Les sales també permeten als joves estudiar en horaris en què altres centres que utilitzen habitualment, com les biblioteques, estan tancats.

Les Sales d'Estudi estan ubicades al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa i al Centre de Promoció Econòmica, i estaran obertes fins a l'1 de febrer, en horari de nit des de les nou fins a la una de la matinada. Durant els caps de setmana les sales també estaran disponibles al matí, de 10 a 14 h, i a la tarda de 16 a 24 h.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...

dissabte, 28 març, 2020 - 12:00

Òpera des de casa

El Cèntric proposa diferents opcions per seguir gaudint de l’òpera durant els...