Esteu aquí

Les rues de Carnaval acabaran aquest any davant La Capsa

El canvi de recorregut es fa per seguretat, a causa de les aglomeracions que es produïen a la pl. de la Vila

divendres, 6 febrer, 2015 - 12:00

El Carnaval del Prat d'aquest any tindrà una novetat important respecte els d'anys anteriors: les rues (la infantil i la d'adults) no acabaran a la pl. de la Vila, sinó a l'av. Pare Andreu de Palma, davant La Capsa.

El canvi de recorregut s'ha fet per qüestions de seguretat, en resposta a la petició de la Comissió de Carnaval d'evitar el carrer Ferran Puig, massa estret, i l'acumulació de gent a la pl. de la Vila.

L'inici de recorregut serà el mateix que ens els últims anys. La rua infantil començarà al c. Lleida, cantonada c. Coronel Sanfeliu. La d'adults s'iniciarà a l'av. Remolar, cantonada av. Apel·les Mestres. Al final de recorregut es faran els lluïments de les comparses participants, el sarau de Carnaval i l'entrega de premis.

Ball infantil a la pl. Catalunya
Un altre canvi del Carnaval d'enguany serà el ball infantil amb passarel·la de disfresses de diumenge, que es farà a la pl. Catalunya i no a la pl. de la Vila.

Aquest any es farà concurs de rodolins virtuals de Carnaval durant tota la setmana, amb els hashtags #rodolins i #carnavaldelprat

La resta del Carnaval seguirà com fins ara: continua el cicle dels pecats capitals, enguany és l'avarícia. Els actes de Dijous Gras es faran a Jardins de la Pau (pl. de l'Avarícia) amb els jocs infantils, el concurs de truites i la truitada popular. També s'hi farà la Vetlla de dimarts de Carnaval. Dimecres de Cendra es farà la processó amb els ploraners i ploraneres, fins a la pl. de la Vila, on es farà la Sardinada popular, la Lectura del Testament i la foguera de la Quaresma.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 19 gener, 2022 - 12:30

Una delegació del Govern Basc visita el Prat per conèixer el seus projectes com a Ciutat Educadora

Els diferents representants, ponents sobre el futur sistema educatiu a...
oferta_formativa_cultura

dilluns, 17 gener, 2022 - 15:00

Una nova oferta formativa de tallers, cursos i xerrades als centres culturals per als mesos de febrer a maig

Les inscripcions començaran el dilluns 24 de gener, a partir de les 16.30 h

divendres, 14 gener, 2022 - 11:00

"In-Sanctus?" visibilitza, a través de la fotografia, les violències que pateixen les dones

L'exposició amb les imatges del projecte guanyador de la beca de fotografia i...