Esteu aquí

Les propostes culturals presencials tornen a Jardins de la Pau

El centre cívic recupera l’atenció presencial i acollirà diverses activitats durant el mes de juliol

dimarts, 7 juliol, 2020 - 12:00

Enguany, el mes de juliol suposa un mes de represa i de transició cap a una nova normalitat, i al Centre Cívic Jardins de la Pau ens preparem per tornar amb força, obrint-nos al territori per tal que, més que mai, el Centre Cívic sigui casa vostra: un espai segur, d'expressió cultural i de reconnexió veïnal, seguint totes les normes i precaucions sanitàries per la tranquil·litat i el benestar de totes.

Des del passat primer de juliol, el Centre Cívic va reprendre l'atenció presencial, en horari especial del 10 a 13 h i de 17 a 20 h, amb la possibilitat de demanar cita prèvia per al desenvolupament de certes activitats molt determinades, com ara assajos i pràctica artística de grups estables, reunions internes d'entitats, etc.

Activitats de petit format 

Amb la represa de l'activitat i l'atenció presencial, el centre cívic també farà algunes propostes d'activitats en petit format, sempre vinculades amb el treball amb grups i entitats del centre. Així serà possible recuperar les converses amb la gent gran a les Te-rtulies o reconnectar-nos amb el LAB de Vidoejocs, adreçat als més petits de la casa en la sessió dedicada a la creació amb Scratch. Aquesta sessió serà conduïda per dos joves residents al Centre Cívic en l’àmbit de Cultura Digital. 

També es recupera una nova edició de Jardins a la Fresca, amb una lectura dramatitzada per part del col·lectiu artístic local “Mujeres Maravilla”  on es llegiran textos de la Vane Maravillas. Una tarda literària de connexió amb el talent local, a la fresca dels arbres dels Jardins de la Pau.

Propostes fotogràfiques

L’entrada del centre cívic es converteix en un espai expositiu amb un vinil que recull les fotografies participants al projecte #ElPratACasa, impulsat des del Centre Cívic per generar un espai de participació artística i fotogràfica durant el període de confinament i incentivar l’expressió creativa de les veïnes.

Ja està en marxa també el concurs fotogràfic d’estiu #ViulEstiualPrat! Un concurs a través d’Instagram per conèixer a través de les vostres imatges com esteu gaudint de l'estiu amb imatges de la ciutat, les seves activitats o els seus espais naturals. Es possible participar fins al 31 d’agost amb les etiquetes #viulestiualprat i #jardinsdefoto.

Us animem a seguir consultant les nostres xarxes socials (Instagram i Facebook), així com el lloc web, per a obtenir més informació i que no et perdis cap activitat! Anima’t a gaudir del mes de juliol amb nosaltres!

Compartir

Noticies relacionades

Convocatòria /Unzip 2021

dijous, 13 maig, 2021 - 12:00

Convocatòria de projectes artístics /Unzip 2021

Tancada la primera fase de presentació de propostes vinculades al Prat
centric_connexions_2020_21_logo_2

dijous, 13 maig, 2021 - 10:00

Conclou la cinquena edició del Connexions

Quatre vídeos recullen el treball realitzat pels instituts participants,...

dijous, 13 maig, 2021 - 10:00

La Biblioteca Antonio Martín ofereix servei de préstec interbibliotecari gratuït

Un sol carnet per demanar documents a les biblioteques catalanes