Esteu aquí

Les propostes culturals presencials tornen a Jardins de la Pau

El centre cívic recupera l’atenció presencial i acollirà diverses activitats durant el mes de juliol

dimarts, 7 juliol, 2020 - 12:00

Enguany, el mes de juliol suposa un mes de represa i de transició cap a una nova normalitat, i al Centre Cívic Jardins de la Pau ens preparem per tornar amb força, obrint-nos al territori per tal que, més que mai, el Centre Cívic sigui casa vostra: un espai segur, d'expressió cultural i de reconnexió veïnal, seguint totes les normes i precaucions sanitàries per la tranquil·litat i el benestar de totes.

Des del passat primer de juliol, el Centre Cívic va reprendre l'atenció presencial, en horari especial del 10 a 13 h i de 17 a 20 h, amb la possibilitat de demanar cita prèvia per al desenvolupament de certes activitats molt determinades, com ara assajos i pràctica artística de grups estables, reunions internes d'entitats, etc.

Activitats de petit format 

Amb la represa de l'activitat i l'atenció presencial, el centre cívic també farà algunes propostes d'activitats en petit format, sempre vinculades amb el treball amb grups i entitats del centre. Així serà possible recuperar les converses amb la gent gran a les Te-rtulies o reconnectar-nos amb el LAB de Vidoejocs, adreçat als més petits de la casa en la sessió dedicada a la creació amb Scratch. Aquesta sessió serà conduïda per dos joves residents al Centre Cívic en l’àmbit de Cultura Digital. 

També es recupera una nova edició de Jardins a la Fresca, amb una lectura dramatitzada per part del col·lectiu artístic local “Mujeres Maravilla”  on es llegiran textos de la Vane Maravillas. Una tarda literària de connexió amb el talent local, a la fresca dels arbres dels Jardins de la Pau.

Propostes fotogràfiques

L’entrada del centre cívic es converteix en un espai expositiu amb un vinil que recull les fotografies participants al projecte #ElPratACasa, impulsat des del Centre Cívic per generar un espai de participació artística i fotogràfica durant el període de confinament i incentivar l’expressió creativa de les veïnes.

Ja està en marxa també el concurs fotogràfic d’estiu #ViulEstiualPrat! Un concurs a través d’Instagram per conèixer a través de les vostres imatges com esteu gaudint de l'estiu amb imatges de la ciutat, les seves activitats o els seus espais naturals. Es possible participar fins al 31 d’agost amb les etiquetes #viulestiualprat i #jardinsdefoto.

Us animem a seguir consultant les nostres xarxes socials (Instagram i Facebook), així com el lloc web, per a obtenir més informació i que no et perdis cap activitat! Anima’t a gaudir del mes de juliol amb nosaltres!

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 28 juliol, 2020 - 12:00

La presentació del "Paraules a la Fresca" dona per finalitzat el procés de creació amb l'artista David Espinosa

Enguany, la proposta creada amb les companyies teatrals en residència al...
Piscina CEM Fondo d'en Peixo

dilluns, 27 juliol, 2020 - 12:00

L'Ajuntament retornarà les quotes del període que els centres esportius estiguin tancats

Els equipaments segueixen tancats, a l'espera que la Generalitat resolgui les...

dilluns, 27 juliol, 2020 - 10:00

“Res no es pot amagar”, obra guanyadora del 10è Premi Literari Delta, disponible en format EPUB

Retrat històric del rol de les dones abans, durant i després de la Guerra Civil