Esteu aquí

Les obres de la Ronda Sud, completades

Aquestes actuacions han consistit majoritàriament en urbanitzar el tram entre la carretera de l’Aviació i el carrer de la carretera de la Platja, així com els vials dels carrers d’Ernest Lluch, Antoni Tàpies i Jaume Casanovas.

Ronda Sud

dilluns, 17 maig, 2021 - 10:45

L’Eixample Sud ja compta amb més vials i carrers oberts a la ciutadania. Es tracta de tots aquells al voltant de la Ronda Sud, entre la carretera de l’Aviació i la carretera de la Platja, i la continuació dels carrers transversals ja existents d’Ernest Lluch, Antoni Tàpies i Jaume Casanovas.

D’altra banda, també s’han realitzat les tasques oportunes per dotar la nova zona de tots els serveis necessaris amb les instal·lacions elèctriques de mitja i baixa tensió, conductes d’aigua potable i regenerada, xarxa de sanejament separativa d’aigua, telecomunicacions, enllumenat o gas, entre d’altres. També s’han construït dos parcs infantils i zones enjardinades al voltant.

Integració del Barri de les Palmeres

Amb l’objectiu d’unificar la zona compresa entre els nous vials de la zona sud de la ciutat i el barri ja existent de les Palmeres, s’ha construït dues rampes d’accés a la vorera sud que connecten els dos espais. A més a més, s’ha procedit a la retirada dels cables aeris, és a dir, les línies de mitja i baixa tensió, telefonia, etc. Per últim, cal destacar la millora general de l’enllumenat públic a la zona nord del barri amb el nou sistema de baix consum LED.

Les obres han tingut una durada de dos anys i han tingut un cost, en total, de poc més de set milions d’euros.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

Socorrisme

dijous, 10 juny, 2021 - 14:30

Entra en funcionament el servei de socorrisme a la platja

A partir del dissabte 12 de juny, es posarà en marxa la vigilància de la mar...

divendres, 4 juny, 2021 - 14:15

Campanya especial per fomentar el reciclatge als bars i restaurants de la ciutat

L’Àrea Metropolitana de Barcelona posa en marxa unes accions especials per...
Escoles sostenibles

divendres, 4 juny, 2021 - 13:00

Celebrem 10 anys de la xarxa ‘Al Prat, escoles sostenibles’

L’educació ambiental de les nostres escoles es vehicula a través d’aquesta...