Esteu aquí

Les nits a l'estació irrompen amb força de la mà de Muchachito, Auxili, La Banda Biruji i PratLessons

Un instant del concert de Muchachito

dissabte, 29 setembre, 2018 - 04:45

Tothom amb ganes de cremar la sola de les sabates, un munt de gent amb ganes de trobar-se i retrobar-se a l'estació, moltes persones amb ganes d'escoltar i gaudir de la mà de quatre propostes amb un nexe comú, el ritme, el flow! Una fórmula invencible per començar ben amunt la Festa Major.

Els d'Ontinyent no tenen cap vergonya i han estrenat l'escenari de la RENFE desplegant el seu reggae, rap, ska amb tota la frescura que dóna la joventut d'aquesta banda que, amb dos discos a la seva esquena, són ja una de les bandes referents del gènere. S'han entregat al públic que anava acostant-se de forma progressiva a l'escenari de l'estació desplegant el seu repertori i contaminant-nos del seu esperit rebel i festiu.

Muchachito no és novell a la nostra Festa Major, fa uns anys vam poder gaudir del seu directe al Parc Nou amb una multitud ballant i corejant els seus hits. Aquesta nit, tot i el canvi d'emplaçament, la calurosa benvinguda per part del nombrós públic s'ha repetit. I és que el seu rumboxing és pràcticament infal·lible i convida fins els descreguts a moure els peus i deixar-se emportar per un directe dinàmic, enèrgic i entregat en què temes antics i nous s'han anat entrecreuant amb la força i l'elegància de qui gaudeix fent música i compartint-la.  Com ja és habitual, un pintor l'acompanyava creant una peça en directe al ritme de les canços del de Santa Coloma.

La Banda Biruji ha pujat a l'escenari amb un ambient caldejat i festiu, amb les sabates mig gastades i amb ganes de no parar de ballar! Una combinació perfecta per aquesta orquestra que ho té molt clar: un directe vibrant, bona música i molt ballable amb una mescla perfecta d'estils i interpretant una rere l'altra versions de temes reivindicatius i alternatius tant del panorama català, espanyol i internacional. L'èxit ha estat indiscutible i no han donat un respir a les nostres caderes en les dues hores d'espectacle que ens han regalat.

Pratlessons ja van ser fa poc a l'escenari principal de la Festa Major i és que ells com ningú saben posar la dosi de flow, gamberrisme i actitud necessàries per viure la festa instensament. Així que tot just acaben de prendre l'escenari, carregats de pilotes i inflables per acabar la primera de les nits a la Renfe donant tot el que tenim, anem a entregar-nos a la Festa fins que surti el sol!
 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 juliol, 2020 - 12:00

Més de 3.000 alumnes gaudeixen de la primera edició de Camins Vius

El projecte pedagògic del Teatre L’Artesà aposta per l’experimentació de les...
torre balcells escola musica

dimarts, 30 juny, 2020 - 08:45

Els centres culturals reobriran al públic a partir de l’1 de juliol

A partir de l'1 de juliol es reprendrà l'atenció presencial al públic als centres culturals de la ciutat, de dilluns a diven...

dilluns, 29 juny, 2020 - 13:15

El grup de suport a la lactància i criança Areola reprèn les trobades presencials dimecres vinent

El grup de suport a la lactància i criança reinicia l'activitat presencial al...