Esteu aquí

Les Jornades Gastronòmiques serveixen 4.000 menús

La tercera edició ha estat un èxit i ha consolidat la iniciativa

dimecres, 4 abril, 2012 - 12:35

Èxit i consolidació de les Terceres Jornades Gastronòmiques. Segons els organitzadors, s’han elaborat uns 4.000 menús als 19 restaurants que hi han participat, on el pota blava i la carxofa Prat han estat les protagonistes.

Les jornades, organitzades per l’Associació de Gastronomia i Turisme, han comptat amb el suport de lAjuntament del Prat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 25 juliol, 2025 - 14:30

El Consell de l’FP avança en l’elaboració de propostes de noves titulacions per al curs 2026-2027

La Comissió de Planificació de l’Oferta acorda la metodologia de treball que...

divendres, 18 juliol, 2025 - 10:45

El Prat i Sant Boi presenten la diagnosi de necessitats del sector logístic dins el programa Treball, Talent i Tecnologia 2024-2026

La sessió ha servit per identificar reptes i accions clau per impulsar la...

divendres, 18 juliol, 2025 - 09:15

Nova col·laboració entre l’Organització d’Estibadors Portuaris de Barcelona i l’Institut Les Salines

L’alumnat dels Cicles Formatius de Grau Superior de Transport i Logística i...