Esteu aquí

Les Jornades de la Gent Gran, aquest any en format digital

divendres, 19 juny, 2020 - 08:00

Enguany, davant la situació de crisi sanitària per la COVID-19, el Programa Municipal de la Gent Gran ofereix una programació de les Jornades de Gent Gran en format digital, no tan extensa com en anys anteriors, però sí ben participativa i plena de positivitat i entusiasme.

Durant el dijous 18 i divendres 19 de juny trobarem a la pàgina de Facebook del programa diferents activitats:

  • Xerrada “El Valor de l’Actitud”, de la mà de Victor Kuppers, sobre la necessitat d’una actitud positiva davant de les situacions, que pot condicionar com les afrontem. 
  • Vídeoespectacle “Alegría”, del Cirque du Soleil, que ens apropa a la fantasia i màgia del circ.
  • Taller tutoria de manualitats per guarnir els balcons de la ciutat i així celebrar l’arribada de l’estiu #HolaBanderola.
  • Recull dels principals museus de Barcelona, amb les mesures i informació de reobertura. 

El tinent d’Alcalde de Serveis i Ciutadania, Quim Bartolomé, ha enviat un missatge per a totes les persones que participen en el programa de Gent Gran.

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a la nostra gent gran.

Per a més informació us podeu adreçar els dilluns i els dijous de manera presencial al Punt de la Gent Gran, situat a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviant un correu electrònic a gentgran@elprat.cat; o bé trucant al telèfon 933 790 050.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:30

Avui 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar suport i...
Manifest Consell Infants Dia Mundial contra LGTBIfobia

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:15

Prop de 30 nens i nenes han treballat durant dos cursos el respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere, al Consell dels Infants del Prat

Els nens i nenes del Consell dels Infants s’han encarregat d’elaborar el...

dilluns, 17 maig, 2021 - 09:30

Visita a la colònia controlada de gats del Parc Nou

El 13 de maig, alumnes del 1r curs d’IFE de l’Institut Les Salines del Prat de Llobregat van visitar la colònia controlada de gats situada al Parc Nou, juntamen...