Esteu aquí

Les escoles bressol municipals proposen activitats socioeducatives a les famílies de l’alumnat per als dies de confinament

D’aquesta manera, es pretén que els nens i nenes segueixin connectats amb la seva quotidianitat a les escoles bressol i oferir-los un acompanyament des de la distància enfront de la situació d’emergència en què ens trobem.

Inici del curs a l'escola bressol Sol Solet (imatge d'arxiu 2018)

dijous, 19 març, 2020 - 11:45

Les escoles bressol municipals del Prat han elaborat diferents propostes socioeducatives, adreçades a les famílies de l’alumnat, perquè les puguin fer a casa amb els seus fills i filles mentre duri la situació de confinament per prevenir el contagi del coronavirus.

Malgrat que els centres educatius estiguin tancats, els equips de les escoles bressol segueixen treballant per ajudar a les famílies a generar un context educatiu amb els seus fills i filles, que serveixi per prevenir els possibles contagis, així com les repercussions psicològiques de la situació de confinament.

D’una banda, volen proporcionar acompanyament emocional als infants en una situació d’excepcionalitat com la que estem vivint. D’altra banda, també vetllen pel benestar de les persones adultes, entenent que això també és clau perquè puguin tenir cura dels seus fills i filles.

Finalment, també es plantegen propostes educatives i lúdiques, perquè els infants puguin aprendre i entretenir-se a casa. Les propostes van des de cançons fins a vídeos o tutorials de contes que coneixen de l’escola fins a propostes plàstiques o receptes de cuina.

D’aquesta manera, es pretén que els nens i nenes segueixin connectats amb la seva quotidianitat als centres educatius, oferint-los un acompanyament des de la distància enfront de la situació d’excepcionaltiat en què ens trobem.

Compartir

Noticies relacionades

Escola bressol La Blaveta

divendres, 22 maig, 2020 - 14:00

L’Ajuntament reclama a la Generalitat el deute amb el finançament de les escoles bressol, complint la sentència refermada pel TSJC

En el cas de l’Ajuntament del Prat, la Generalitat li ha de retornar 2.712...

dimecres, 20 maig, 2020 - 13:45

S'acosta la preinscripció per als ensenyaments postobligatoris

Batxillerat, formació professional, persones adultes, idiomes...

diumenge, 17 maig, 2020 - 10:30

La preinscripció a les escoles bressol municipals, a partir del 18 de maig

Només es podrà fer de manera presencial en els casos que no sigui possible...