Esteu aquí

Les entitats desescalen, reobren locals i reprenen algunes activitats

Apliquen normes i protocols de seguretat per vetllar per la salut de tothom

dimecres, 17 juny, 2020 - 08:45

De mica en mica torna la normalitat i els carrers es tornen a veure amb gent que passeja, botigues obertes i terrasses plenes. També les entitats i associacions del Prat tornen a obrir els seus locals i a realitzar algunes de les activitats que van quedar aturades al març. Ho fan, això sí, amb les mesures necessàries perquè sigui segur per a tothom.

L'obertura es desenvolupa amb algunes normes i protocols que miren per la salut de totes les persones. L’ús de mascareta a les entrades i sortides dels locals, la distància de dos metres, la reducció dels aforaments o la neteja acurada i ventilació dels locals són algunes de les mesures que s’estan prenent per part de les entitats per tal que el nostre retorn sigui el més segur possible. 

També es treballa per facilitar que no hi hagi aglomeracions d’usuaris, en buscar formats per Internet per a algunes de les activitats i per establir protocols clars en casos de detecció de casos de COVID-19. 

Tornar a les entitats és tornar a viure el que durant tant de temps hem estat enyorant, les amigues, les activitats, el barri... en definitiva, tot allò que ens fa gaudir. 

Si sou  una entitat i teniu dubtes sobre l'obertura del local o com portar a terme algunes activitats, ho podeu consultar a través del Servei de Formació i Assessorament a Entitats, entitats@elprat.cat o tel. 696 909 470.
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament d’ajuts per activitats extraescolars del curs 2021-2022

Per al curs vinent s’hi destina 265.000 € i se'n beneficiaran 1.300 alumnes

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:15

Precaucions a l'hora d'anar a la platja i el bany

Seguint uns consells senzills, amb coresponsabilitat, tothom en podrem gaudir

dimecres, 28 juliol, 2021 - 09:15

Restriccions als viatges fora de Catalunya per la covid-19 i informació sobre viatges al país

Informació per viatjar a l'estranger