Esteu aquí

Les entitats ajuden a construir el Pla d'Inclusió Social

Unes 80 persones, representants de 38 entitats de la ciutat, assisteixen a un taller de participació per ajudar a elaborar el Pla Local d'Inclusió Social del Prat.

dilluns, 24 novembre, 2008 - 14:00

El dissabte 15 de novembre, l'Ajuntament del Prat va organitzar un taller participatiu, adreçat a les entitats de la ciutat, per treballar en el futur Pla Local d'Inclusió Social, que està previst que s'aprovi de manera definitiva a principis de 2009.

Al taller de participació, celebrat al centre cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, hi va assistir una vuitantena de representants d'entitats (socials, sanitàries, culturals, de gent gran, veïnals, esportives, educatives, de lleure infantil i juvenil, de cases regionals, de solidaritat...).

Les persones participants al taller es van dividir en grups de treball i van fer aportacions, des del seu punt de vista i àmbit d'actuació, al futur Pla  Local d'Inclusió Social, de manera que el resultat final va ser molt complet i va permetre obtenir una visió transversal de la situació al Prat. La jornada va acabar amb l'exposició de les conclusions recollides pels diferents grups de treball.

La regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament, Ana Isabel Fernández, va presentar el document de bases sobre el qual s'ha d'elaborar el futur Pla Local d'Inclusió Social, un document que s'ha vist enriquit amb les aportacions que hi han fet les entitats. La regidora va convidar les persones participants al taller a continuar el treball iniciat, participant en la futura Taula d'Entitats per a la Inclusió Social.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...
Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...